ΤΣΕΛΣΙ

Ο Οσκάρ "σκλάβωσε" τον Ντρογκμπά

Ο Οσκάρ "σκλάβωσε" τον Ντρογκμπά

Ο Οσκάρ αποχωρίστηκε μετά από δύο χρόνια τη φανέλα με το Νο 11 για χάρη του Ντιντιέ Ντρογκμπά και ο εμβληματικός άσος των "μπλε" τον ευχαρίστησε μέσω Instagram.

Μετά την αποχώρηση του Ντιντιέ Ντρογκμπά το καλοκαίρι του 2012 από την Τσέλσι, η φανέλα με το Νο 11 πήγε στον Οσκάρ, όμως ο Βραζιλιάνος έδειξε πόσο πολύ εκτιμάει και σέβεται τον Αφρικανό φορ με μία εντυπωσιακή κίνηση.

Αυτή ήταν να του επιτρέψει να ξαναφορέσει το Νο 11, με τον ίδιο να το παραχωρεί και να διαλέγει με τη σειρά του το Νο 8 που έμεινε "ορφανό" μετά τους τίτλους τέλους που έριξαν οι Λονδρέζοι και ο Φρανκ Λάμπαρντ.

"Ο Ντιντιέ είναι θρύλος της Τσέλσι και σημαντικός παίκτης. Είμαι χαρούμενος που θα πάρει τη φανέλα με το Νο 11 και εγώ αυτήν με το Νο 8. Ο Λαμπς είναι ένας ακόμα θρύλος σε αυτό το σύλλογο και ελπίζω να είμαι το ίδιο επιτυχημένος με αυτή τη φανέλα όπως και εκείνος", δήλωσε ο Οσκάρ.

Από την πλευρά του ο Ντρογκμπά σημείωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Νο 11 και είμαι πολύ ευγνώμων στον Όσκαρ που επέτρεψε να γίνει αυτή η αλλαγή".

Ο Οσκάρ "σκλάβωσε" τον Ντρογκμπά

Σημειώνεται πως ο Ιβοριανός φορ εξέφρασε την χαρά του για την κίνηση του συμπαίκτη του Οσκάρ και μέσω μηνύματός του στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram. "Ξανά πίσω στο αγαπημένο μου νούμερο. Ευχαριστώ τον Οσκάρ για αυτό το προνόμιο που έχω".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ