ΤΣΕΛΣΙ

Απέρριψε νέο συμβόλαιο ο Ντρογκμπά

LONDON, ENGLAND - MAY 15:  Didier Drogba of Chelsea in action during the Barclays Premier League match between Chelsea and Newcastle United at Stamford Bridge on May 15, 2011 in London, England.  (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - MAY 15: Didier Drogba of Chelsea in action during the Barclays Premier League match between Chelsea and Newcastle United at Stamford Bridge on May 15, 2011 in London, England. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images) GETTY IMAGES

Ένας από τους μάνατζερ του Ντιντιέ Ντρογκμπά αποκάλυψε πως ο Ιβοριανός απέρριψε πρόταση νέο συμβολαίου από την Τσέλσι (video)

Ο μάνατζερ του Ντιντιέ Ντρογκμπά αποκάλυψε ότι ο Ιβοριανός επιθετικός αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Τσέλσι και επισήμανε ότι θα πάει στην ομάδα που θα του προσφέρει τα περισσότερα χρήματα.

Ο 33χρονος Ντρογκμπά εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το "Στάμφορντ Μπριτζ" το ερχόμενο καλοκαίρι όταν και τελειώνει το συμβόλαιο του.

Ο λόγος που απέρριψε την πρόταση της Τσέλσι, ήταν διότι το συμβόλαιο που το προσφέρθηκε ήταν μόλις για ένα έτος.

Ο μάνατζερ του σκέφτεται κάθε πρόταση η οποία θα ενδιαφέρει τον Ντρογκμπά, συμπεριλαμβανομένου και ομάδες από τις Αμερική, Ρωσία και Ασία.

" Ξέρουμε τι θέλουμε, που θέλουμε να πάμε και τι προσφορές έχουμε. Η Μίλαν μας έκανε προσφορά για τον δανεισμό του με την δυνατότητα να τον αγοράσει αλλά δεν δεχτήκαμε. Η προσφορά της δεν μας έκανε.

Στην ηλικία του, ο Ντρογκμπά, δεν έχει να αποδείξει κάτι ως παίκτης. Θα πάει όπου του προσφέρουν τα περισσότερα χρήματα. Μπορεί να είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ρωσία, το Κατάρ. Αν είσαι καλά στα 30 θα πρέπει να πάει σε ένα σύλλογο που θα είναι σίγουρος ότι θα πληρώνει τους λογαριασμούς του.

Οι ΛΑ Γκάλαξι είναι ανάμεσα στις ομάδες που μπορεί να πάει. Το όνομα του έχει συνδεθεί με την Ανζί καθώς πληρώνουν καλά. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε προσφορά από αυτή την ομάδα", δήλωσε ο ατζέντης του Ντρογκμπά.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ