ΤΣΕΛΣΙ

Ο Μουρίνιο, ο Τσεχ και ο Μίκι Μάους

Ο Μουρίνιο, ο Τσεχ και ο Μίκι Μάους

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Πετρ Τσεχ και βρήκε έναν ακόμη πρωτότυπο τρόπο να διαψεύσει τα εν λόγω σενάρια.

Οι Άγγλοι δημοσιογράφοι "βομβάρδισαν" με ερωτήσεις τον Ζοζέ Μουρίνιο για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Πετρ Τσεχ, που βρίσκεται στη σκιά του Τιμπό Κουρτουά, με τον Πορτογάλο τεχνικό της Τσέλσι να απαντά με επίκληση στα κινούμενα σχέδια.

"Λέτε ότι υπάρχουν προτάσεις γι' αυτόν; Ποια ιστοσελίδα του Μίκι Μάους το έγραψε αυτό ; Ήταν στο μπλογκ του Μίκι Μάους; Ορκίζομαι ότι θα πω την αλήθεια.

Στη γραμματεία δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Τσεχ. Γι 'αυτό δεν πιστεύω ότι θα συμβεί τώρα. Αυτή τη χρονική στιγμή ο Πετρ Τσεχ είναι ο τερματοφύλακάς μας και έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο. Είναι ένα φανταστικός επαγγελματίας και καμία στιγμή δεν χτύπησε την πόρτα μου, να μου εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από το σύλλογο. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πω, γι' αυτό", είπε ο Ζοζέ Μουρίνιο απορρίπτοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Τσέλσι, ο Πετρ Τσεχ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ