ΤΣΕΛΣΙ

Ο Μουρίνιο "τρολάρει" Βενγκέρ και FA!

Ο Μουρίνιο "τρολάρει" Βενγκέρ και FA!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο άσκησε κριτική στη διαιτησία για μή καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Σεσκ Φάμπρεγας στο ματς με τη Ντινάμο Κιέβου, χρησιμοποιώντας τις ίδιες ακριβές λέξεις με αυτές του Αρσέν Βενγκέρ όταν έκανε αντίστοιχη επίθεση σε διαιτητή σε ματς της Premier League και δεν είχε τιμωρηθεί από την FA!

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από το πρόστιμο 50.000 λιρών που επέβαλε η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στον Ζοζέ Μουρίνιο για δηλώσεις του κατά της διαιτησίας σε αγώνα της Τσέλσι στο πρωτάθλημα και ο Πορτογάλος τεχνικός φρόντισε να "καρφώσει" τους ανθρώπους της FA μέσω του... Champions League.

Μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ντινάμο που βρήκε την Τσέλσι να φεύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Κίεβο (0-0) αλλά να έχει παράπονα για μή καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Φάμπρεγας, ο Πορτογάλος έκανε κριτική στον Σλοβένο διαιτητή Νταμίρ Σκόμινα, χαρακτηρίζοντάς τον "αδύναμο και αφελή".

Οι δύο συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί μόνο... αθώοι δεν ήταν από πλευράς "special one" καθώς αυτές ήταν οι λέξεις που είχε χρησιμοποιήσει ο Αρσέν Βενγκέρ για να ασκήσει κριτική σε διαιτητή σε πρόσφατο ματς της Άρσεναλ, με την αγγλική FA να μη θεωρεί τότε πως υπήρχε κάτι μεμπτό και επιλήψιμο όσον αφορά στον Αλσατό.

Ο Μουρίνιο "τρολάρει" Βενγκέρ και FA!

"Ο διαιτητής ήταν αδύναμος και αφελής ("weak and naive"). Δεν ξέρω τι πέρασε από το μυαλό του διαιτητή επειδή ήταν μία φάση ξεκάθαρη, ήταν μεγάλο πέναλτι. Όταν το αποτέλεσμα είναι 0-0 και δεν δίνεται τέτοιο πέναλτι είναι καθοριστική στιγμή στο ματς. Πρέπει να μάθουν όλοι τους κανόνες.

Είχαμε δύο δοκάρια, είχαμε μία σπουδαία ευκαιρία με τον Μάτιτς, είχαμε μία συμπαγή αμυντική συμπεριφορά απέναντι σε μία επικίνδυνη ομάδα. Θα ήταν πολύ άσχημο αν χάναμε το παιχνίδι.

Ο Μουρίνιο "τρολάρει" Βενγκέρ και FA!

Για δεύτερο στη σειρά ματς κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και ο καθένας πάλεψε για τον συμπαίκτη του", ήταν τα πρώτα λόγια του Μουρίνιο στο φινάλε του αγώνα, για να προσθέσει:

"Ήταν ένα ακόμα παιχνίδι που δεν είχαμε τύχη, καθώς με λίγη τύχη παίρνεις αυτό το ματς. Είναι εντάξει πάντως τα πράγματα, κρατάμε τη μοίρα στα χέρια μας. Παίζουμε δύο ματς εντός έδρας και ένα στο Ισραήλ. Οπότε η πρόκριση εξαρτάται από εμάς".

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ρίχνει βολές στο διαιτητή:

Ντινάμο Κιέβου - Τσέλσι 0-0

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ