ΤΣΕΛΣΙ

Ο Μουρίνιο μνημονεύει τον Ολυμπιακό

Ο Μουρίνιο μνημονεύει τον Ολυμπιακό

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε υπερήφανος για την κυριαρχία της Τσέλσι στη φετινή Premier League τονίζοντας πως ελάχιστες ομάδες έχουν την απόλυτη κυριαρχία στις χώρες τους. Ποιά η αναφορά του σε Ολυμπιακό.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν πιστός για μία ακόμα φορά στην... παράδοση που τον θέλει να κατακτάει το πρωτάθλημα στη δεύτερη σεζόν του σε κάθε ομάδα (το έκανε στο παρελθόν με Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης) και ετοιμάζεται να πάρει μαθηματικά τον τίτλο με νίκη της Τσέλσι επί της Κρίσταλ Πάλας το απόγευμα της Κυριακής.

Οι Λονδρέζοι ήταν μάλιστα στην κορυφή της βαθμολογίας από το ξεκίνημα της σεζόν και το γεγονός αυτό έκανε τον "special one" να εκθειάσει τους παίκτες του, υπογραμμίζοντας πως ελάχιστες είναι πλέον οι χώρες που κάποια ομάδα μονοπωλεί στους τίτλους.

"Ως συνήθως, η Τσέλσι είναι πολύ δυνατή σε κάθε κατηγορία. Σε γκολ που έβαλε, εντός, εκτός και στα γκολ που δεχτήκαμε. Όπως και να το κοιτάξεις, θα βρεις μία πολύ δυνατή Τσέλσι.

Είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας από την πρώτη ημέρα αυτού του πρωταθλήματος, και στο μοντέρνο ποδόσφαιρο αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο να συμβεί", τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός, για να προσθέσει με νόημα:

Ο Μουρίνιο μνημονεύει τον Ολυμπιακό

"Υπάρχουν χώρες όπου κάποιες ομάδες κυριαρχούν συνέχεια, και αυτές είναι η Μπάγερν Μονάχου, η Σέλτικ, η Βασιλεία και ο Ολυμπιακός.

Υπάρχουν λοιπόν χώρες όπου κάποιες ομάδες κυριαρχούν για πάρα πολλά χρόνια. Δεν νομίζω ότι η Αγγλία είναι ένα καλό παράδειγμα για αυτή την κατάσταση".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ