ΤΣΕΛΣΙ

Ντιέγκο Κόστα: "Ήθελα να πάω στην Ατλέτικο το καλοκαίρι"

Ντιέγκο Κόστα: "Ήθελα να πάω στην Ατλέτικο το καλοκαίρι"
2015 GETTY IMAGES

Ο Ντιέγκο Κόστα αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι ήθελε να αποχωρήσει από το Λονδίνο, για χάρη της Ατλέτικο Μαδρίτης, κάτι το οποίο εντέλει δεν έπραξε και δικαιώθηκε. Τόνισε, δε, τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε στην απόφασή του αυτή η παρουσία του Αντόνιο Κόντε.

Ο Ντιέγκο Κόστα έχει... κουραστεί να βρίσκει πλεκτό κατά τη διάρκεια της φετινής Premier League (14 γκολ), διανύει μία -μέχρι στιγμής- εκπληκτική σεζόν και η κοινή γνώμη τον έχει κατατάξει στη συνείδησή της ως τον πιο φορμαρισμένο φορ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου (31/12), με αντίπαλο της Στόουκ Σίτι, ο 28χρονος μίλησε μπροστά στις κάμερες για την επιθυμία του ν' αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι από την Τσέλσι και να οδεύσει προς τα παλιά... λημέρια του "Βιθέντε Καλντερόν".

“Επρόκειτο να φύγω. Ήμουν έτοιμος να φύγω, αλλά πλέον είμαι χαρούμενος εδώ”, είπε αρχικά ο Ισπανός, για να συμπληρώσει εν συνεχεία:

“Είχα την ευκαιρία να πάω στην Ατλέτικο, εξ αιτίας πολλών λόγων. Η οικογένειά μου, η ζωή που έχω εκεί. Όμως όχι, η επιθυμία μου δεν είχε να κάνει με την Τσέλσι. Υπάρχει αγάπη μεταξύ εμού, των οπαδών και των ανθρώπων εδώ. Οπότε, είμαι πολύ χαρούμενος και αισιόδοξος.

"Ήταν ένα πράγμα το οποίο ήθελα ν' αλλάξω για οικογενειακούς λόγους, αλλά δεν ήταν γραφτό να συμβεί και συνέχισα χαρούμενος εδώ. Ήταν επίσης σημαντικό, το ότι ο προπονητής, από το πρώτο λεπτό, βασίστηκε πάνω μου”.

Το τελευταίο διάστημα, φημολογείται πως υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από κινέζικη ομάδα για τον ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αφήσει στο "Στάμφορντ Μπριζ", στην παρούσα φάση.

Ο Ντιέγκο Κόστα μεταγράφηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης στους "μπλε" του Λονδίνου, το καλοκαίρι του 2014, έναντι 38.000.000 ευρώ. Με τη φανέλα τους, μετρά 98 εμφανίσεις και 50 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"13άρι" η Τσέλσι, ανατροπή η Γιουνάιτεντ
Η Τσέλσι κρατάει τον Κουρτουά με νέο ηγεμονικό συμβόλαιο
Άνετες νίκες για Άρσεναλ και Τότεναμ
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ