ΤΣΕΛΣΙ

Μπενίτεθ: "Κλειδί της νίκης μας ο Τόρες"

Μπενίτεθ: "Κλειδί της νίκης μας ο Τόρες"
PHOTOGRAPH: ALASTAIR GRANT/AP

Ο Ράφα Μπενίτεθ αναγνώρισε την προσφορά του Φερνάντο Τόρες στη νίκη της Τσέλσι επί της Ρούμπιν Καζάν.

Ο Φερνάντο Τόρες ήταν ο ηγέτης της Τσέλσι απέναντι στην Ρούμπιν Καζάν με τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στην ρωσική ομάδα στο πλαίσιο των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι "μπλε" επικράτησαν 3-1 και έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση. Ο Τόρες πιθανότατα θα ηγηθεί της προσπάθειας της αγγλικής ομάδας για πρόκριση στην επόμενη φάση και στον αγώνα της Ρωσίας, καθώς δεν έχει δικαίωμα ο Ντεμπά Μπα.

Ο προπονητής της Τσέλσι Ράφα Μπενίτεθ, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, απένειμε τα εύσημα στον Ισπανό άσο περιμένοντας περισσότερα γκολ από τον ίδιο στο μέλλον.

" Πάντα λέμε ότι οι επιθετικοί πρέπει να πετυχαίνουν γκολ για την αυτοπεποίθηση τους. Από το ξεκίνημα του αγώνα δεν είχα καμία αμφιβολία για την δουλειά του Τόρες μέσα στο παιχνίδι και τις κινήσεις του. Μπορούσες να διαπιστώσεις από το άγγιγμα της μπάλας ότι ήταν πολύ καλύτερα μετά το πρώτο γκολ χάρις στην αυτοπεποίθηση που απέκτησε.

Έχει σημειώσει 18 γκολ. Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι δεν έχει σημειώσει πολλά αλλά πλέον είμαι σίγουρος ότι θα βάλει και άλλα. Σωματικά είναι καλά. Θα παίξει καλά και θα βάλει και άλλα γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν. Το πρόβλημα μας είναι ότι ο Μπα δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

'Οτι κι αν γίνει ο Τόρες έπαιξε καλά. 'Ηταν θέμα χρόνου. Σκόραρε δύο γκολ και έχει την αυτοπεποίθηση να σημειώσει και άλλα γκολ στο μέλλον".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ