ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Θα έκανα φραγή αν έπαιρναν για κάθε λάθος..."

Μουρίνιο: "Θα έκανα φραγή αν έπαιρναν για κάθε λάθος..."
© CHELSEA FC/PRESS ASSOCIATION IMA

Η συγγνώμη του επικεφαλής των διαιτητών της Premier League προς τη Γουέστ Μπρομ για το πέναλτι υπέρ της Τσέλσι προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ζοζέ Μουρίνιο. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Μάικ Ράιλι, επικεφαλής των διαιτητών της Premier League, επικοινώνησε πριν λίγες ημέρες με τους ιθύνοντες της Γουέστ Μπρομ και ζήτησε συγγνώμη για το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος τους στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ", όπου ο διαιτητής Μάρινερ είχε υποδείξει την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις στην (πολύ "εύκολη") πτώση του Ραμίρες εντός περιοχής.

Η δημόσια αυτή τοποθέτηση δεν άρεσε πάντως καθόλου στον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου (22/11) πως η απολογία προς μία μόνο ομάδα της Premier League έχει συνέπειες όσον αφορά στην αξιοπιστία του εν λόγω παράγοντα.

"Είμαι περίεργος να μάθω αν έγινε κάποιο τηλέφωνο στον Στιβ Μπρους ή στον Κρις Χιούτον. Θα με ενδιέφερε να μάθω αν έγινε κάποιο τηλεφώνημα στον Λάουντρουπ.

Ουδείς τηλεφώνησε σε εμένα για να απολογηθεί για το γεγονός πως δεν δόθηκε φάουλ κατά της Γουέστ Μπρομ στη φάση του δεύτερου τέρματός τους. Και κανείς δεν μου ζήτησε συγγνώμη για το πέναλτι που δεν δόθηκε απέναντι στην Έβερτον.

Από εδώ και πέρα έτσι θα συμβαίνει με όλους; Έχω περιέργεια να μάθω", δήλωσε ο Πορτογάλος σχετικά με την "πολεμική" που έχει ξεσπάσει για το Τσέλσι-Γουέστ Μπρομ, και συνέχισε με ακόμα πιο επιθετικό ύφος:

Μουρίνιο: "Θα έκανα φραγή αν έπαιρναν για κάθε λάθος..."

"Τουλάχιστον οι διαιτητές γνωρίζουν τώρα ένα πράγμα: εάν μία αμφιλεγόμενη απόφαση -δεν λέω πως ήταν λάθος- ευνοεί υποθετικά την Τσέλσι, ξέρουν πως θα τους εκθέσει το αφεντικό τους.

Μπορούν υποθετικά να κάνουν λάθη που ευνοούν για άλλες ομάδες και να μη συμβαίνει τίποτα. Εάν οι διαιτητές ήταν υποχρεωμένοι να μου τηλεφωνούν για να ζητήσουν συγγνώμη για κάποια σφυρίγματα εις βάρος μου, πιστεύω πως θα έβαζα φραγή στο κινητό μου".

Ο "special one" πήρε επίσης θέση και για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μεταξύ των ανθρώπων της Τσέλσι και της Γουέστ Μπρομ στα αποδυτήρια του "Στάμφορντ Μπριτζ" λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης:

"Το χάος στα αποδυτήρια; Πιστεύω ότι οι μεγάλοι παίκτες, οι μεγάλοι προπονητές και οι μεγάλοι σύλλογοι δεν πρέπει να μιλούν για αυτά που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Εάν η πιο βαριά προσβολή ήταν να ονομάσω έναν παίκτη Μίκι Μάους, φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν το είχα πει Πίπο. Πάντως, το πέναλτι για μένα ήταν καθαρό. Είμαι πεπεισμένος 100%".

Chelsea's manager Jose Mourinho during the press conference
Chelsea's manager Jose Mourinho during the press conference CHELSEA FC/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Ο Μουρίνιο έκανε ντρίμπλα στο δίλημμα "Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο" που απασχολεί τους πάντες αυτές τις ημέρες λέγοντας "δεν με ενδιαφέρουν Χρυσές Μπάλες και Χρυσά Παπούτσια, δεν είναι για μένα αυτά", ενώ εμφανίστηκε... ασυγκίνητος από την πρόκριση της Πορτογαλίας στα τελικά του Μουντιάλ.

"Δεν είδα το παιχνίδι με τη Σουηδία επειδή έκανα ζάπινγκ για να δω τους παίκτες μου. Η Πορτογαλία κατάφερε στα πλέι οφ αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει μέσα από τον προκριματικό όμιλο.

Για μένα, μεγάλη έκπληξη ήταν πως δεν πήρε απευθείας το εισιτήριο. Ο Ρονάλντο επιβεβαίωσε πως είναι ο καλύτερος παίκτης της εθνικής μου".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ