ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Ο Πελεγκρίνι σκότωσε τον Κλάτενμπεργκ"

Μουρίνιο: "Ο Πελεγκρίνι σκότωσε τον Κλάτενμπεργκ"
© GETTY IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο άνοιξε νέο κύκλο αντιπαράθεσης με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, κατηγορώντας αυτή τη φορά τον τεχνικό της Σίτι για τα πρόσφατα αρνητικά του σχόλια για τη διαιτησία αλλά και την Τσέλσι.

Έστω και ετεροχρονισμένα, ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλησε να "απαντήσει" στον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος είχε κάνει έντονα παράπονα για τον διαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ μετά την ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ (2-2) για την 4η αγωνιστική.

"Είναι μία ή δύο ή και τρεις οι φορές που είπε μπροστά σε όλους ότι δεν μιλάει για τους διαιτητές. Σκότωσε τον Κλάτενμπεργκ.

Μουρίνιο: "Ο Πελεγκρίνι σκότωσε τον Κλάτενμπεργκ"
© ACTION IMAGES

Τρεις ή τέσσερις φορές λέει πως δεν μιλάει για εμένα ή τις ομάδες μου και το έκανε ξανά (σ.σ. χαρακτήρισε μικρή ομάδα την Τσέλσι για τον τρόπο που έπαιξε στο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι την περαμένη Κυριακή).

Το αφήνω σε εσάς να το σχολιάσετε. Όταν εγώ λέω ότι δεν επιθυμώ να μιλήσω για αυτόν, αυτό προσπαθώ να κάνω. Μην μιλάτε μαζί μου. Εάν θέλετε μία ιστορία, μιλήστε μαζί του, όχι με μένα.

Μουρίνιο: "Ο Πελεγκρίνι σκότωσε τον Κλάτενμπεργκ"
© JAVIER GARCIA / BPI

Εγώ ακολουθώ τη γραμμή μου. Δεν θέλω να συζητήσω για αυτές τις καταστάσεις", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός κατά της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής.

Σε αυτήν, ο "special one" επιβεβαίωσε επίσης πως ο Ραμίρες θα χάσει λόγω τραυματισμού τόσο τον αποψινό εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Άστον Βίλα όσο και το ντέρμπι που ακολουθεί με την Άρσεναλ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ