ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Ο Μόγιες ευθύνεται για την κατάσταση του Ρούνεϊ"

Μουρίνιο: "Ο Μόγιες ευθύνεται για την κατάσταση του Ρούνεϊ"

Το φταίξιμο στον Ντέιβιντ Μόγιες έριξε ο Ζοσέ Μουρίνιο, όσον αφορά την κατάσταση του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος επιθυμεί να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ. Διαβάστε τι δήλωσε ο Πορτογάλος όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Τσέλσι σχετικά με τον Άγγλο επιθετικό.

Η Τσέλσι ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πρώτο μεγάλο ματς του Ζοσέ Μουρίνιο μετά την επιστροφή του στο νησί και ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκίνησε ήδη τα γνωστά mind games του.

Όπως είναι γνωστό, οι "μπλε" επιθυμούν να αγοράσουν τον Γουέιν Ρούνεϊ από τους "μπέμπηδες", ο οποίος δεν δείχνει ικανοποιημένος στην ομάδα του και μάλιστα έχουν προχωρήσει σε δυο προτάσεις, λαμβάνοντας όμως αρνητικές απαντήσεις.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ρωτήθηκε σχετικά με το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Άγγλο επιθετικό, δηλώνοντας ότι: "Προσπαθούμε να αγοράσουμε έναν παίκτη που αποτελεί δεύτερη επιλογή για τον προπονητή του πίσω από τον Φαν Πέρσι. Δεν καταλαβαίνω γιατί αρνήθηκαν στις προτάσεις μας".

"Ο Ντέιβιντ Μόγιες το είπε ο ίδιος στον Ρούνεϊ, επομένως αυτός ευθύνεται για την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ".

Ενώ συνέχισε λέγοντας: "Αν έλεγα εγώ στον Ραμίρες πως είναι δεύτερη επιλογή για την ομάδα και θα παίζει μόνο όταν είναι κουρασμένος ή τιμωρημένος ο Λάμπαρντ, τότε αν μια ομάδα έκανε πρόταση για τον παίκτη δεν θα αναστατωνόμουν, αντίθετα θα τον παραχωρούσα".

Τέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός, δεν έκανε ξεκάθαρο το αν η Τσέλσι θα προχωρήσει ή όχι σε τρίτη πρόταση για τον Γουέιν Ρούνεϊ, διατηρώντας αυτό το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί σχετικά με το μέλλον του Άγγλου.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ