ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Εκπληκτική η Σίτι, υστερεί σε βάθος η Λίβερπουλ"

Μουρίνιο: "Εκπληκτική η Σίτι, υστερεί σε βάθος η Λίβερπουλ"
© PA

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προχώρησε σε ακτινογραφία των φετινών διεκδικητών του τίτλου της Premier League, με τις Μ. Σίτι και Τότεναμ να αποσπούν τα εγκώμια και τη Λίβερπουλ να βγαίνει... χαμένη στις συγκρίσεις.

Το τελευταίο τεύχος του επίσημου περιοδικού της Τσέλσι είναι άκρως ενδιαφέρον, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να εκμεταλλεύται ερωτήσεις του κόσμου και κάνει μία αναφορά σε κάθε μία από τις ισχυρές ομάδες στο Νησί που διεκδικούν τη φετινή σεζόν την πολυθρόνα της κορυφής.

"Νομίζω ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει το πιο εκπληκτικό ρόστερ. Πιστεύω ότι η Γιουνάιτεντ είναι Γιουνάιτεντ και η ιστορία τους κάνει διεδικητές, επίσης.

Η Τότεναμ ξόδεψε πάρα πολλά το καλοκαίρι και, εξαιτίας αυτού, έχουν ένα φανταστικό ρόστερ με δύο ενδεκάδες με ίσους ποιοτικά παίκτες", ήταν τα σχόλια του Μουρίνιο για τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ αλλά και την Τότεναμ, με τον special one να αναφέρεται επίσης σε Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

"Στην Άρσεναλ, ο μάνατζερ χτίζει μία ομάδα βήμα βήμα, ο σύλλογος είναι σταθερός και κάνει τη διαφορά αγοράζοντας έναν παίκτη όπως ο Μεσούτ Εζίλ.

Η Λίβερπουλ είναι πιθανότατα η ομάδα με τα λιγότερα εφόδια, και ενώ η ομάδα τους φαίνεται δυνατή όπως οι άλλες, το ρόστερ δεν είναι εξίσου δυνατό.

Ταυτόχρονα, δεν παίζουν στην Ευρώπη, οπότε δίνουν ένα ματς την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως προπονούνται, προετοιμάζονται και ξεκουράζονται για το ματς του Σαββατοκύριακου την ώρα που εμείς οι υπόλοιποι παίζουμε στην Ευρώπη".

Ο 50χρονος τεχνικός παραδέχτηκε επίσης τις δυσκολίες που έχει να πηγαίνει αυτός αλλά και οι παίκτες του στην προπόνηση, την επομένη ενός αγώνα.

"Είναι δύσκολο. Πριν από ένα ματς είναι εύκολο, κοιμάμαι καλά πριν από έναν αγώνα. Δεν είμαι νευρικός. Ωστόσο μετά από έναν αγώνα, ακόμα και αν νικήσεις -επειδή δεν έχει σχέση με το αν νικάς ή χάνεις- είναι πιο δύσκολο.

Δεν τρώω πολύ, συνήθως δεν κοιμάμαι πολύ καλά και η επόμενη ημέρα είναι ίδια και για τους παίκτες. Είναι πολύ κουρασμένοι, χρειάζονται μία ημέρα για να επανακάμψουν".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ