ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Τρεις αγωνιστικές σε Φάμπρεγας; Ιησούς Χριστός"!

Μουρίνιο: "Τρεις αγωνιστικές σε Φάμπρεγας; Ιησούς Χριστός"!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ήδη στεφθεί πρωταθλητής με την Τσέλσι όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να γκρινιάξει για τον διαιτητή στο χαμένο ματς με τη Γουέστ Μπρομ αλλά και για τους... αντιπάλους των "μπλε" (video).

Η Τσέλσι γνώρισε βαριά ήττα το βράδυ της Δευτέρας από τη Γουέστ Μπρομ στο "Χόθορνς" (0-3) ωστόσο αυτό που πείραξε τον Ζοζέ Μουρίνιο δεν ήταν η παράδοση άνευ όρων της ομάδας του αλλά το γεγονός ότι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σεσκ Φάμπρεγας.

Ο Ισπανός μέσος των Λονδρέζων κλώτσησε τη μπάλα προς πρόσωπο του αρχηγού των "μπάγκις" Κρις Μπραντ μετά από μία διαμάχη αρκετών παικτών εντός γηπέδου, με αποτέλεσμα να δει πρόωρα το δρόμο για τα αποδυτήρια και να αναμένεται να χάσει τα τρία επόμενα ματς της ομάδας του.

Αυτό σημαίνει πως θα λείψει από τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς αλλά και από τους δύο πρώτους της νέα σεζόν, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να το... φυσάει και να μην κρυώνει:

"Που είναι ο κίνδυνος της κατάστασης, που είναι η επιθετικότητα για να δικαιολογηθεί η κόκκινη σε ένα φιλικό παιχνίδι; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Νομίζω ότι αυτός που ήταν επιθετικός ήταν ο Ντάρεν Φλέτσερ που έσπρωξε τον Φάμπρεγας.

Μουρίνιο: "Τρεις αγωνιστικές σε Φάμπρεγας; Ιησούς Χριστός"!

Τον έσπρωξε στο στήθος επειδή είναι έμπειρος και ξέρει πού μπορεί να σπρώξει για μία κίτρινη κάρτα. Ήταν πολύ πιο επιθετικός από τον Φάμπρεγας. Για μένα ένας κορυφαίος διαιτητής με μεγάλη προσωπικότητα και με έλεγχο του αγώνα, πηγαίνει εκεί, λέει δύο-τρία λόγια και τελείωσε.

Είναι μία αλλόκοτη κόκκινη κάρτα", δήλωσε αρχικά ο Μουρίνιο, ο οποίος όταν έμαθε και για την επικείμενη τιμωρία που θα επιβληθεί στον Φάμπρεγας, είπε:

"Τιμωρία τριών αγωνιστικών για αυτό; Ιησούς Χριστός. Τρία ματς τιμωρία. Μιλάμε για πολύ αυστηρή απόφαση".

Μουρίνιο: "Τρεις αγωνιστικές σε Φάμπρεγας; Ιησούς Χριστός"!

Επιπλέον, ο "special one" απέφυγε να ρίξει την παραμικρή ευθύνη στους παίκτες του για τη βαριά ήττα, υποστηρίζοντας ουσιαστικά πως αυτοί που ευθύνονται είναι οι παίκτες των άλλων ομάδων που δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικοί μέσα στη σεζόν.

"Το ιδανικό σενάριο είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να μην παίξουμε ξανά, να πάμε σπίτι, να κάνουμε διακοπές και να μην ξαναπαίξουμε.

Όταν σου μένουν τρία ακόμα ματς να δώσεις έχοντας πάρει το πρωτάθλημα μπορείς να χάσεις και τα τρία όπως το έπαθε η Μπάγερν Μονάχου. Εμείς έχουμε πάρει έναν βαθμό σε 2 παιχνίδια.

Μουρίνιο: "Τρεις αγωνιστικές σε Φάμπρεγας; Ιησούς Χριστός"!

Δεν κατηγορώ τους παίκτες μου γιατί θα πρέπει να κατηγορήσω και τον εαυτό μου, δεν διαφέρω σε κάτι από αυτούς. Ας κατηγορήσουμε λίγο αυτούς, λίγο εμένα, λίγο τις άλλες ομάδες που διεκδίκησαν τον τίτλο επειδή δεν ήταν αρκετά καλοί για να παλέψουν μαζί μας μέχρι τέλους.

Εάν χρειαζόμασταν αυτό το ματς για να πάρουμε τον τίτλο δεν λέω ότι θα κερδίζαμε σίγουρα αλλά λέω πως θα ήμασταν σαφώς πιο ανταγωνιστικοί".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ