ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Οι παίκτες μου δεν κάνουν bullying"

Μουρίνιο: "Οι παίκτες μου δεν κάνουν bullying"
© KEVIN QUIGLEY

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αρνήθηκε ότι οι ποδοσφαιριστές του άσκησαν bullying στην αναμέτρηση με την ΠΣΖ, στην αποβολή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, παραπέμποντας στα στατιστικά της Premier League.

Πολλά ακούστηκαν για τη φάση της αποβολής του Σουηδού επιθετικού της Παρί Σεν-Ζερμέν, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, και το κατά πόσο οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι άσκησαν πίεση στο διαιτητή προκειμένου να βγάλει από την τσέπη του, την κάρτα.

Την Παρασκευή, ο Ζοζέ Μουρίνιο, πέρασε στην αντεπίθεση υπερασπιζόμενος τους παίκτες του, με παραπομπές στα στατιστικά της τιμωρίας των "μπλε", στην Premier League.

"Εάν οι παίκτες περικυκλώνουν το διαιτητή, τιμωρείται και πρέπει να πληρώσουμε πρόστιμο. Είχα μία συνάντηση με τους παίκτες, αλλά δουλεύω για το μέλλον. Δεν έχω κάτι να μοιραστώ μαζί σας. Ήταν καλό επικοινωνιακά. Εάν θέλετε να μιλήσετε για το Champions League, πρέπει να ρωτήσετε τον Αρσέν και τον Πελεγκρίνο (Πελεγκρίνι), έχουν ακόμη ένα ματς.

Νομίζω ότι μετά από οκτώ ή εννιά μήνες, έχουμε τιμωρηθεί μόλις μία φορά. Πληρώσαμε γι' αυτό. Είναι, τόσο απλό. Πηγαίνετε στην Premier League και δείτε πόσες ομάδες έχουν τιμωρηθεί και πόσες φορές. Οι παίκτες μου δεν κάνουν bullying", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ