ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "H Tσέλσι αντιμετωπίζεται διαφορετικά"

Chelsea caoch Jose Mourinho gestures during  the preseason soccer match between SV  Werder Bremen and FC Chelsea in Bremen , Germany, Sunday Aug. 3, 2014.   (AP Photo/dpa, Carmen Jaspersen) Germany Soccer Bremen Chelsea
Chelsea caoch Jose Mourinho gestures during the preseason soccer match between SV Werder Bremen and FC Chelsea in Bremen , Germany, Sunday Aug. 3, 2014. (AP Photo/dpa, Carmen Jaspersen) Germany Soccer Bremen Chelsea AP

Ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε αιχμές για την διαιτησία και δήλωσε ότι η Τσέλσι αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τις υπόλοιπες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιμένει ότι η Τσέλσι αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τις υπόλοιπες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Πορτογάλος προπονητής μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Σουόνσι εξέφρασε και πάλι τα παράπονα του για την αντιμετώπιση της ομάδας του από τους διαιτητές.

" Οι αντιδράσεις προς εμένα και την Τσέλσι είναι διαφορετικές από τις υπόλοιπες ομάδες. Αν είχα σπρώξει τον Βενγκέρ(σ.σ στην διαμάχη του με τον Αλσατό προπονητή της Άρσεναλ στο παιχνίδι με την Τσέλσι) θα με είχαν αποβάλλει από τους αγωνιστικούς χώρους. Οι διαιτητές δεν είναι ένοχοι.

Θέλουν να κάνουν το καλύτερο αλλά ξεκάθαρα υπάρχουν μέτρα και τρόποι αντίδρασης. Όσον αφορά την Τσέλσι και εμένα υπάρχουν διαφορετικά μέτρα αντίδρασης. Είναι τόσο απλό".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ