ΤΣΕΛΣΙ

"Κουνάει μαντήλι" σε Μάτα-Τόρες ο Μουρίνιο;

"Κουνάει μαντήλι" σε Μάτα-Τόρες ο Μουρίνιο;

Στην αποκάλυψη πως η Τσέλσι βάζει πωλητήριο στους Ισπανούς άσους της, Φερνάντο Τόρες και Χουάν Μάτα, προχώρησε ο ραδιοφωνικός σταθμός της "Marca". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η έλευση του Ζοζέ Μουρίνιο στο "Στάμφορντ Μπριτζ" αυτό το καλοκαίρι είναι αναμενόμενο να φέρει αρκετές αλλαγές στην ομάδα της Τσέλσι, δεν αποκλείεται όμως αυτές να είναι... κοσμογονικές.

Αυτό τουλάχιστον θα συμβεί αν εχει βάση η πληροφορία που μετέδωσε αργά το βράδυ της Τρίτης (4/6) ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός "Radio Marca", σύμφωνα με την οποία οι ώρες των Τόρες και Μάτα στο Λονδίνο είναι μετρημένες.

Και αυτό γιατί ο "special one" φέρεται να ζήτησε από το αφεντικό των "μπλε", Ρόμαν Αμπράμοβιτς, να είναι ανοιχτός σε προτάσεις για τους δύο παίκτες, προκειμένου η κάτοχος του Europa League να βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της και να είναι πιο άνετη για να "χτυπήσει" στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Να σημειωθεί πως τα τελευταία ονόματα που συνδέθηκαν με την Τσέλσι ήταν αυτά των Στέφαν Γιόβετιτς και Έντιν Ντζέκο, αμφότεροι επιθετικοί, με το ισπανικό μέσο να υπογραμμίζει πως σε περίπτωση που η Τσέλσι αποκτήσει κάποιον εκ των δύο τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την αποδέσμευση είτε του Φερνάντο Τόρες είτε του Χουάν Μάτα.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ