ΤΣΕΛΣΙ

Κόστα: "Να κερδίσω πολλά τρόπαια με την Τσέλσι"

Κόστα: "Να κερδίσω πολλά τρόπαια με την Τσέλσι"

Ο Ντιέγκο Κόστα ανακοινώθηκε και με τη... βούλα από την Τσέλσι και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της νέας του ομάδας.

Ο Ντιέγκο Κόστα είχε κλείσει εδώ και καιρό στην Τσέλσι, όμως δεν είχε ανακοινωθεί από τους "μπλε" του Λονδίνου. Αυτό συνέβη την Τρίτη (15/7), με τον διεθνή Ισπανό φορ να είναι και με τη... βούλα κάτοικος Λονδίνου.

Στο σάιτ της αγγλικής ομάδας φιλοξενείται η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του πρώην φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης και το βιογραφικό του, ενώ μίλησε και ο ίδιος ο Κόστα, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Αναλυτικά δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Τσέλσι. Ο καθένας ξέρει ότι είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκίνησα στην Αγγλία δίπλα σε έναν φανταστικό προπονητή και εκπληκτικούς συμπαίκτες. Έχοντας παίξει κόντρα στην Τσέλσι την προηγούμενη σεζόν, ξέρω την υψηλή ποιότητα του ρόστερ που θα συναντήσω.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες στην Ατλέτικο που με έκαναν τον παίκτη που είμαι σήμερα. Ήταν μια υπέροχη περίοδος για μένα, όμως τώρα ξεκινάει μια νέα περιπέτεια για μένα και ελπίζω να κατακτήσω πολλά τρόπαια με την Τσέλσι".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ