ΤΣΕΛΣΙ

Κόντε: "Δεν είναι αλήθεια ότι ανυπομονώ να φύγω"

Chelsea head coach Antonio Conte reacts during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Chelsea and Barcelona at Stamford Bridge stadium, Tuesday, Feb. 20, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea head coach Antonio Conte reacts during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Chelsea and Barcelona at Stamford Bridge stadium, Tuesday, Feb. 20, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Αντόνιο Κόντε διέψευσε τα λεγόμενα του Τζανλούκα Βιάλι, σύμφωνα με το οποία ο τεχνικός της Τσέλσι δεν βλέπει την ώρα να φύγει από τους "μπλε". Ο 48χρονος δήλωσε ότι πάει ένας χρόνος από τότε που μίλησε στον συμπατριώτη του.

Προ ημερών ο Τζανλούκα Βιάλι υποστήριξε ότι ο Αντόνιο Κόντε περιμένει εναγωνίως τη στιγμή της αποχώρησής του από την Τσέλσι. "Ο Κόντε ανυπομονεί να φύγει από την Τσέλσι . Δεν μπορεί να δεχθεί πως πωλούν και αγοράζουν ποδοσφαιριστές χωρίς να τον συμβουλεύονται. Η αλήθεια είναι πως η Τσέλσι θέλει έναν προπονητή που θα είναι άνθρωπος του συλλόγου", είχε δηλώσει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι.

Ο Κόντε, ωστόσο, διέψευσε τα λεγόμενα του συμπατριώτη του. Το Σάββατο δήλωσε: "Δεν είναι αλήθεια. Ο Τζανλούκα είναι φίλος, αλλά έχω να του μιλήσω ένα χρόνο. Είναι δύσκολο για εμέμα. Από την αρχή της σεζόν έχω ακούσει πολλά για το μέλλον μου. Η μόνη αλήθεια είναι ότι είμαι αφοσιωμένος στο κλαμπ. Έχω συμβόλαιο και δουλεύω σκληρά. Όλα τα άλλα δεν είναι αλήθεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(AP Photo/Frank Augstein)

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ