ΤΣΕΛΣΙ

Κοιτάει προς Μαδρίτη ο Μπενίτεθ

Κοιτάει προς Μαδρίτη ο Μπενίτεθ

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Τσέλσι μετά το καλοκαίρι ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος αισιοδοξεί πως θα μπορούσε να διαδεχτεί τον Ζοζέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε αναλυτικά.

Ολοένα και στενεύει ο κλοιός για τον Ράφα Μπενίτεθ μετά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την ουραγό ΚΠΡ η Τσέλσι έχασε στο Λονδίνο και από τη Σουόνσι με αποτέλεσμα να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Λιγκ Καπ.

Ο Ισπανός είχε κερδίσει λίγο χρόνο με κάποιες καλές εμφανίσεις που είχαν κάνει οι "μπλε", αλλά πλέον οι οπαδοί είναι και πάλι έξαλλοι μαζί του, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς και από τις δηλώσεις της Τρίτζια Φιορελίνο, προέδρου της Chelsea Supporters' Group.

Όλα αυτά έχουν κάνει και τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να σκέφτεται πως ο Μπενίτεθ ίσως να μην ήταν τελικά η σωστή επιλογή για πολλούς λόγους, αφού μεταξύ άλλων έχει έρθει για πρώτη φορά σε τέτοια ρήξη με τους οπαδούς, οι οποίοι εκδηλώνουν συχνά πλέον τη δυσαρέσκειά τους.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο ίδιος ο 52χρονος δε φαίνεται να επηρεάζεται τόσο καθώς δημοσίευμα της "Daily Telegraph" αναφέρει πως αισιοδοξεί πως θα είναι ο νέος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι κάτι παραπάνω από πιθανό πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι και ο Μπενίτεθ πιστεύει πως θα του δοθεί η ευκαιρία να εργαστεί στους πρωταθλητές Ισπανίας.

Ως τώρα δεν έχει δεχτεί επίσημη κρούση από τους Μαδριλένους, όμως, φέρεται να αντλεί αισιοδοξία από όσα μαθαίνει από τρίτη πλευρά, η οποία μεταξύ άλλων του έχει πει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ τον εκτιμά. Ο ίδιος πάντως όταν ρωτήθηκε από ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό επί του θέματος είπε: "Γνωρίζω πράγματα, αλλά νομίζω πως δε θα έπρεπε να τα πω...".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ