ΤΣΕΛΣΙ

Και Τόρες και Νταβίντ Λουΐζ

Και Τόρες και Νταβίντ Λουΐζ

Την τελευταία στιγμή η Τσέλσι ολοκλήρωσε δύο σπουδαίες μεταγραφές, αποκτώντας τους Φερνάντο Τόρες και Νταβίντ Λουΐζ

Για τον Ισπανό έδωσε στην Λίβερπουλ 50.000.000 λίρες και για τον Βραζιλιάνο στην Μπενφίκα 21.000.000 λίρες, αλλά και τον 22άχρονο Σέρβο μέσο, Νεμάνια Μάτιτς.

Η μεταγραφή του Τόρες είναι φυσικά η πιο ακριβή στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο στην Ευρώπη, με δεύτερη αυτήν του αντικαταστάτη του, Άντι Κάρολ, τον οποίο πήρε η Λίβερπουλ από την Νιούκαστλ.

Αυτή που ανακοίνωσε πάντως πρώτη την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τόρες στην Τσέλσι ήταν η Λίβερπουλ λίγο πριν τις 01:30, ενώ λίγο αργότερα ο Ισπανός στο προσωπικό του σάιτ ανακοίνωσε πως υπέγραψε για 5.5, μέχρι δηλαδή το 2016.

Η Τσέλσι το ανακοίνωσε λίγα λεπτά αργότερα, μαζί με photo του Τόρες να κρατά την μπλε φανέλα.

Το ίδιο έγινε και τον Νταβίντ Λουΐζ, με την Μπενφίκα να ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής λίγο πριν τις 01:30.

4η πιο ακριβή μεταγραφή

Τα 50.000.000 λίρες είναι περίπου 58.500.000 ευρώ και έτσι αυτή η μεταγραφή είναι η ακριβότερη στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Μάλιστα, αυτή είναι η 4η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, μετά από αυτές των Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ), Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Μπαρτσελόνα) και Κακά (Ρεάλ).

Τόρες: "Πρέπει να δουλέψω σκληρά"

"Είμαι πολύ χαρούμενος με την μεταγραφή μου στην Τσέλσι και ανυπομονώ να βοηθήσω του συμπαίκτες μου φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια", τόνισε ο Τόρες στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αμέσως μετά τις υπογραφές.

"Έχω παίξει αρκετά παιχνίδια κόντρα στην Τσέλσι και μάλιστα κάποια από αυτά ήταν πολύ σπουδαία, έτσι ξέρω πόσο μεγάλους παίκτες έχει η ομάδα. Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να κερδίσω θέση στην ενδεκάδα".

"Εύχομαι να πετύχω πολλά σημαντικά γκολ φέτος για τους οπαδούς μας".

*Για να δείτε την πρώτη συνέντευξη του Τόρες ως παίκτη της Τσέλσι, κάντε κλικ ΕΔΩ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ