ΤΣΕΛΣΙ

Η υπέροχη έκπληξη της Τσέλσι σε 90χρονο οπαδό της

Η υπέροχη έκπληξη της Τσέλσι σε 90χρονο οπαδό της

Ο Πίτερ Μάθιους συμπλήρωσε τα 90 χρόνια ζωής του το περασμένο Σάββατο και η Τσέλσι του επιφύλαξε μία υπέροχη έκπληξη. (VIDEO)

Την πρώτη φορά που ο Πίτερ Μάθιους είδε αγώνα της Τσέλσι ήταν το 1945. Τότε ήταν 18χρονών και μαζί με περισσότερους από 100.000 φιλάθλους είχε παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση με την Ντινάμο Μόσχας.

Το περασμένο Σάββατο η Τσέλσι φιλοξένησε τη Γουότφορντ με τους "μπλε" να φτάνουν σε μία σημαντική νίκη με 4-2.

Στον αγώνα ήταν και ο 90χρονος σήμερα Πίτερ Μάθιους με τη διοίκηση της Τσέλσι να του επιφυλάσσει μία έκπληξη. Όταν έφτασε στο γήπεδο με την οικογένεια του οι άνθρωποι της ομάδας τον συνόδευσαν στον αγωνιστικό χώρο και με αφορμή τα γενέθλια του του χάρισαν μία μπλούζα της ομάδας με το όνομα του και τον αριθμό 90. Τη βράβευση μάλιστα έκανε ο Μπόμπι Τάμπλινγκ ένας από τους παίκτες που φόρεσαν επί 13 χρόνια (1957-1970) και κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας (1970) και το League Cup (1965).

Αμέσως μετά τη βράβευσή του είπε: "Είναι πιθανότατα η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Ήταν μία μεγάλη έκπληξη για μένα. Ήρθα στο γήπεδο για να δω ακόμα ένα ματς με την οικογένεια μου. Αυτή η ομάδα βρίσκεται στην καρδιά μου από όταν ήμουν 18 χρονών. Χαίρομαι να βλέπω αυτόν τον υπέροχο σύλλογο να πηγαίνει μπροστά όπως ήμουν και τότε. Είμαι περήφανος για όσα έχουν κάνει για μένα και είμαι περήφανος που υποστηρίζω αυτόν τον σύλλογο. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Σας ευχαριστώ όλους για μία από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου"

Στη συνέχεια του ζητήθηκε να θυμηθεί το πρώτο ματς που παρακολούθησε και γύρισε το χρόνο πίσω κατά 72 χρόνια: "Ήταν ο αγώνας με την Ντινάμο Μόσχας το 1945. Ήρθαν από τη Ρωσία και έδωσαν τέσσερις φιλικούς αγώνες. Εγώ πήγα σε αυτό με την Τσέλσι. Έτσι ξεκίνησα να παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Δεν είχα λεφτά για να πληρώσω να δω τον αγώνα και έτσι μαζί με άλλους στην οροφή και είδαμε από εκεί όλο το ματς. Από εκείνη τη μέρα μέχρι και σήμερα είμαι ένας πιστός φίλαθλος της Τσέλσι".

Δείτε τη συγκινητική βράβευση του πριν την έναρξη του αγώνα με τη Γουότφορντ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ