ΤΣΕΛΣΙ

Γκολάρα & τραυματισμός-"σοκ" για Ντε Μπράινε

Γκολάρα & τραυματισμός-"σοκ" για Ντε Μπράινε

Η Τσέλσι νίκησε 4-1 ομάδα επίλεκτων της Μαλαισίας, με τον Κέβιν Ντε Μπράινε να πετυχαίνει γκολάρα με φοβερό σουτ, αλλά να τραυματίζεται σοβαρά πατώντας το πόδι του στο έδαφος. Δείτε το ανατριχιαστικό video

Σε φιλικό προετοιμασίας η Τσέλσι νίκησε 4-1 ομάδα επίλεκτων της Μαλαισίας, με τον Κέβιν Ντε Μπράινε να είναι πρωταγωνιστής για τον ανατριχιαστικό του τραυματισμό αμέσως μετά ένα εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε.

Ο Βέλγος διεθνής μέσος στο 29ο λεπτό από βολέ του Σβάρτσερ και κεφαλιά-πάσα του Ρομελού Λουκακού, έκανε άψογο κοντρόλ με το αριστερό και με φοβερό δεξί σουτ στην κίνηση λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Αμέσως μετά το σουτ όμως δεν πάτησε καλά στο έδαφος και το γόνατό του γύρισε προς τα μπρος!

Όπως μπορείτε να δείτε στο video παρακάτω ο τραυματισμός είναι ανατριχιαστικός και φάνταζε σοβαρός, αλλά μετά το ματς πήγε στον αγωνιστικό χώρο για να σηκώσει το... τρόπαιο με τους συμπαίκτες του, έτσι μάλλον γλιτώνει τα χειρότερα.

Την Δευτέρα θα ξέρουμε σίγουρα, αλλά ο Ζοζέ Μοουρίνιο μετά το ματς τόνισε πως μάλλον δεν έχει πρόβλημα σε χιαστό, ίσως στον μηνίσκο, αλλά μπορεί να έχει επανέλθει μέσα σε μία εβδομάδα.

Γκολ & τραυματισμός Ντε Μπράινε...

Ο Ντε Μπράινε είχε κάνει την ασίστ στο 1-0 για τον νεαρό, Μπερτράν Τραορέ, ο οποίος δοκιμάζεται (17άχρονος από Μπουρκίνα Φάσο), ενώ τα άλλα δύο γκολ των "μπλε' τα πέτυχαν οι Ρομελού Λουκακού και Βίκτορ Μόουζες.

Highlights...

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ