ΤΣΕΛΣΙ

Για Μάτα η Ατλέτικο, για Μόουσες η Λίβερπουλ

Για Μάτα η Ατλέτικο, για Μόουσες η Λίβερπουλ

Για τον δανεισμό του Χουάν Μάτα κινείται η Ατλέτικο Μαδρίτης, την ώρα που η Λίβερπουλ επιχειρεί να αποκτήσει τον Βίκτορ Μόουσες.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την Κυριακή την απόκτηση του Ουίλιαν και πλέον το βάρος πέφτει στους μεσοεπιθετικούς που θα αποχωρήσουν, δεδομένου πως υπάρχουν επτά παίκτες για τρεις θέσεις.

Ειλημμένη είναι η παραχώρηση του Βίκτορ Μόουσες, ενώ ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες για τον Χουάν Μάτα παρόλο που ο Ζοζέ Μουρίνιο το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Σύμφωνα με την "As" η Ατλέτικο Μαδρίτης παρακολουθεί την περίπτωση του Ισπανού και έχει στείλει έναν άνθρωπο του συλλόγου να πείσει τους Λονδρέζους να συναινέσουν στον μονοετή δανεισμό του. Ωστόσο, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Αντιθέτως, εντελώς διαφορετική είναι αυτή του Μόουσες, ο οποίος ακόμα δεν έχει πάρει λεπτά συμμετοχής με τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο. Ο 22χρονος δε βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού και γι' αυτό οι "μπλε" είναι θετικοί στον δανεισμό του παίκτη, αλλά όχι στην πώλησή του. Σύμφωνα με την "Daily Mail" η Τσέλσι θέλει 2 εκατομμύρια λίρες για τον μονοετή δανεισμό του, ενώ ο παίκτης αμείβεται με 55.000 λίρες την εβδομάδα. Ωστόσο, η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να ρίξει τις απαιτήσεις της Τσέλσι, ενώ δε θα ήθελε να καλύψει όλο το συμβόλαιο του παίκτη.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ