ΤΣΕΛΣΙ

Για αυτό απέρριψε την Παρί ο Μουρίνιο

Για αυτό απέρριψε την Παρί ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως είχε βρεθεί κοντά στο να υπογράψει στην Παρί και εξήγησε τους λόγους που είπε "όχι" στο γαλλικό σύλλογο. Ποιός ο μεγάλος του στόχος με την Τσέλσι.

"Ξέρω καλά το πλάνο της Παρί. Το γνωρίζω καλά επειδή όταν ξεκίνησαν να βάζουν σε εφαρμογή το πλάνο με τον ιδιοκτήτη, τον πρόεδρο και τον Λεονάρντο, ήταν να είμαι εγώ προπονητής.

Τους συνάντησα στο Κατάρ. Το πλάνο ήταν να ξεκινήσει την κυριαρχία της στην Γαλλία, και μετά στην Ευρώπη. Η κυριαρχία στη Γαλλία επετεύχθη, έγιναν πρωταθλητές και ξανά πρωταθλητές.

Ξέρουν ότι θα είναι πρωταθλητές. Ξέρουν ότι οι άλλες ομάδες δεν θα αντέξουν και ότι μπορούν να τα καταφέρουν ακόμα και αν κάνουν μερικές ήττες", τόνισε αρχικά ο Μουρίνιο αναφερόμενος στο φλερτ που είχε πριν μερικά χρόνια με την αποψινή αντίπαλο της Τσέλσι στους "16" του Champions League, και συνέχισε:

"Δεν πήγα όμως επειδή ήμουν στη Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν μία πραγματική φιλοδοξία για μένα να είμαι πρωταθλητής στην Ισπανία, στην Αγγλία, στην Ιταλία.

Για αυτό απέρριψε την Παρί ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθημα σε τέσσερις διαφορετικές χώρες: Πορτογαλία, Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία

Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα ώστε να πήγαινα", κατέληξε ο Πορτογάλος, στον οποίο προσφέρθηκε επίσης το ίδιο πόστο τόσο το 2011 όσο και το 2013, πριν επιστρέψει δηλαδή στο "Stamford Bridge".

Ο special one μίλησε επίσης για το μεγάλο στόχο που έχει με την Τσέλσι αλλά και το πόσο τεράστιο επίτευγμα θεωρεί για μία αγγλική ομάδα να βρεθεί την ίδια σεζόν στην κορυφή της Αγγλίας και της Ευρώπης.

"Για μία αγγλική ομάδα αυτό είναι δυσκολότερο σε σύγκριση με ομάδες άλλων χωρών. Μπορείτε να το δείτε. Οι δύο τελευταίες αγγλικές ομάδες που πήραν Champions League τερμάτισαν την ίδια σεζόν στην 5η και στην 6η θέση στα πρωταθλήματά τους. Ήταν η Λίβερπουλ και η Τσέλσι.

Για αυτό απέρριψε την Παρί ο Μουρίνιο

Ο Μουρίνιο φιλοδοξεί να πανηγυρίσει την πρόκριση της Τσέλσι εις βάρος της Παρί Σεν Ζερμέν (πέρυσι συναντήθηκαν στα προημιτελικά) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε νοκ-άουτ φάση Champions League

Η Τσέλσι είχε τερματίσει 25 πόντους πίσω από τους πρωταθλητές και έπαψαν να διεκδικούν τον τίτλο από το τέλος Νοεμβρίου. Και αυτό γιατί μία ομάδα που παίζει σε αυτή τη χώρα για να κερδίσει κάθε παιχνίδι και προσπαθεί να είναι πρωταθλήτρια ή να βρεθεί μίνιμουμ στις τρεις πρώτες θέσεις, είναι μία εντελώς διαφορετική υπόθεση

Είναι σπουδαίο επίτευγμα για έναν αγγλικό σύλλογο να το πετύχει αυτό, όχι μόνο για εμάς. Είναι σπουδαίο επίτευγμα για οποιονδήποτε σύλλογο να κατακτήσει την Premier League.

Φανταστείτε σε αυτή την εποχή μία ομάδα να πάρει την ίδια σεζόν την Premier League και το Champions League..."

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ