ΤΣΕΛΣΙ

Επίθεση Μουρίνιο σε Νιούκαστλ και... ρεπόρτερ!

Επίθεση Μουρίνιο σε Νιούκαστλ και... ρεπόρτερ!
© CHELSEA FC/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατηγόρησε την Νιούκαστλ ότι κάνει τα ματς της ζωής της με την Τσέλσι και δίνει... φιλικά με άλλες ομάδες, ενώ δεν δίστασε να έρθει σε κόντρα με ρεπόρτερ (videos).

Η 15η αγωνιστική της Premier League ανοίγει με την αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Τσέλσι, με το συγκεκριμένο ματς να συνιστά διπλή "πρόκληση" για τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Αφενός γιατί δεν έχει καταφέρει να νικήσει ποτέ στο "St James' Park" όσες φορές το έχει επισκεφτεί ως τεχνικός των Λονδρέζων (μετράει μάλιστα δύο σερί ήττες) ενώ σε περίπτωση που οι πρωτοπόροι δεν ηττηθούν το μεσημέρι του Σαββάτου τότε ο "special one" θα συμπληρώσει 24 ματς αήττητος στον πάγκο της Τσέλσι, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ.

"Δεν με απασχολούν τα ρεκόρ. Το μόνο που μετράει για μένα είναι η Premier League, τίτλο που έχω κατακτήσει δύο φορές", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Νιούκστλ, για να συνεχίσει με... επιθετικό ύφος απέναντι στις "καρακάξες":

"Είναι ένα δύσκολο γήπεδο για να αγωνίζεσαι. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που βλέπουν τη φανέλα της Τσέλσι και κάνουν το παιχνίδι της ζωής τους και όταν παίζουν με άλλες ομάδες μοιάζουν λες και δίνουν φιλικά.

Ίσως επειδή η Τσέλσι είναι δυνατή ομάδα όλοι θέλουν να την κερδίσουν. Δεν με απογοητεύει αυτό, αντίθετα με κάνει να συνειδητοποιώ πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε".

Το σόου πάντως του Πορτογάλου δεν περιορίστηκε όμως μόνο εκεί καθώς έβαλε στο στόχαστρό του και έναν δημοσιογράφο,

"Δεν μου αρέσουν οι ερωτήσεις σου, σου απαντώ έτσι κοφτά επειδή θέλω να χαλάσω τη διάθεσή σου".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ