ΤΣΕΛΣΙ

"Επιστρέφει για Μανωλά η Τσέλσι"

"Επιστρέφει για Μανωλά η Τσέλσι"

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, η Τσέλσι θα επανέλθει για τον Κώστα Μανωλά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, εκμεταλλευόμενη την άρνησή του να ανανεώσει το συμβόλαιο με τη Ρόμα.

Ο Κώστας Μανωλάς παραμένει ένα απ' τα πιο "καυτά" ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ενόψει και της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Έλληνας αμυντικός διέκοψε τις διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς δεν έμεινε ευχαριστημένος απ' την προσφορά των "τζαλορόσι".

Τη συγκεκριμένη παράμετρο θέλει να εκμεταλλευτεί η Τσέλσι, η οποία σύμφωνα με την " Evening Standard" ετοιμάζει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 25χρονου άσου. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως, παρά την εξαιρετική πορεία των Λονδρέζων το τελευταίο διάστημα (έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους στα τελευταία 5 παιχνίδια), ο Αντόνιο Κόντε θέλει έναν κεντρικό αμυντικό ακόμα.

Κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Ιταλός τεχνικός, πέρα απ' τον Μανωλά, προσπάθησε να φέρει στο "Στάμφορντ Μπριτζ" έναν εκ των Λεονάρντο Μπονούτσι, Αλέσιο Ρομανιόλι, Αντόνιο Ρίντιγκερ και Μάικλ Κιν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το "όχι" του Μανωλά στη Ρόμα δεν περνάει απαρατήρητο απ' τον Κόντε, ο οποίος φαίνεται πως θα επανέλθει με μία ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση.

Σύμφωνα με την " Evening Standard" ο Μανωλάς "καρπώνεται" περίπου 2.200.000 ευρώ αυτή την στιγμή, με τον ίδιο να ζητάει τουλάχιστον 3.000.000 ευρώ ετησίως απ' τους Ρωμαίους. Ένα ποσό που δεν μοιάζει απαγορευτικό για τους Λονδρέζους...

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ