ΤΣΕΛΣΙ

Επιμένει για Ρούνεϊ η Τσέλσι

Επιμένει για Ρούνεϊ η Τσέλσι
PHOTOGRAPH: DAVID RICHARDS/EPA

Η Τσέλσι προετοιμάζεται στις ΗΠΑ και είναι έτοιμη να κάνει και τρίτη πρόταση απόκτησης του Ρούνεϊ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Τσέλσι δεν κάνει πίσω στην προσπάθεια απόκτησης του Γουέιν Ρούνεϊ παρά τις συνεχόμενες απορρίψεις της πρωταθλήτριας Αγγλίας για την παραχώρηση του Άγγλου επιθετικού.

Ο Ρούνεϊ εμφανίζεται ενοχλημένος από την συμπεριφορά του Μόγιες και την στάση του προς αυτόν, γεγονός που αυξάνει τις ελπίδες της Τσέλσι για την απόκτηση του Ρούνεϊ.

Ο Άγγλος είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Τσέλσι και σε περίπτωση που ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά το μέλλον του τότε πιθανότατα οι "μπλε" να επανέλθουν με νέα πρόταση την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Μουρίνιο αναφερόμενος στο θέμα τόνισε με δηλώσεις του από τις ΗΠΑ όπου προετοιμάζεται η Τσέλσι.

" Στην υπόθεση του Ρούνεϊ χειριζόμαστε το θέμα με σωστό τρόπο. Έχουμε κάνει προσφορά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και περιμένουμε. Δεν μπορούμε μέχρι στιγμής να κάνουμε κάτι περισσότερο.

Κάναμε νόμιμα πρόταση στην ομάδα χωρίς να έχουμε επαφή με κανέναν άλλον ούτε με τον παίκτη. Όλα γίνονται με ηθικό τρόπο. Θέλουμε τον Ρούνεϊ και θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Θα δούμε τι θα γίνει".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ