ΤΣΕΛΣΙ

Έγραψε ιστορία ο Μουρίνιο

Έγραψε ιστορία ο Μουρίνιο

Η ήττα της Τσέλσι στο "Μπριτάνια" από τη Στόουκ έφερε τον Ζοζέ Μουρίνιο αγκαλιά με το χειρότερο ρεκόρ από την έναρξη της προπονητικής καριέρας του. Διαβάστε αναλυτικά.

Η Τσέλσι παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σύγκριση με προηγούμενες εμφανίσεις της όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στο "Μπριτάνια" από τη Στόουκ, που ήταν η τρίτη σερί στο πρωτάθλημα (πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο για τους "μπλε" μετά από 16 χρόνια) και την έριξε στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το γκολ που καταδίκασε σε ήττα τους Λονδρέζους το πέτυχε ο Μάρκο Αρναούτοβιτς και είναι μάλιστα ιστορικό καθώς με αυτό ο Ζοζέ Μουρίνιο μετράει ήδη 7 ήττες τη φετινή σεζόν με τους πρωταθλητές Αγγλίας και είναι η πρώτη φορά στην καριέρα ως προπονητής που ο 52χρονος έχει τόσες πολλές ήττες μέσα σε μία σεζόν καθώς το αμέσως προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ του ήταν οι 6 ήττες.

Έγραψε ιστορία ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν ήταν στον πάγκο της Τσέλσι κόντρα στη Στόουκ λόγω τιμωρίας, όμως οι οπαδοί των Λονδρέζων στις εξέδρες φρόντισαν να δηλώσει "παρών" μέσω ομοιωμάτων του που είχαν μαζί τους στις εξέδρες του "Μπριτάνια".

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως:

►Η Τσέλσι απέτυχε να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της σε 8ο συνεχόμενο εκτός έδρας Premier League.

►Tην τελευταία φορά που έχασε τα 7 από τα πρώτα 12 παιχνίδια της στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος υποβιβάστηκε (1978-79).

►Μόνο η Άστον Βίλα το 2004 κατάφερε να τερματίσει μέσα στην πρώτη εξάδα έχοντας συγκεντρώσει 11 ή και λιγότερους πόντους στα πρώτα 12 παιχνίδια της.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ