ΤΣΕΛΣΙ

Διαψεύδει η Τσέλσι για Αντρέ Βίλας-Μπόας

Διαψεύδει η Τσέλσι για Αντρέ Βίλας-Μπόας
Βίλας Μπόας

Η Τσέλσι διαψεύδει τις φήμες για αποχώρηση του Αντρέ Βίλας-Μπόας από τον πάγκο της ομάδας.

Η άφιξη του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι και η συζήτηση που είχε ο ιδιοκτήτης των "μπλε" με τον Πορτογάλο προπονητή, φούντωσε τις φήμες για αποχώρηση του δεύτερου από την Τσέλσι.

Η Τσέλσι διέψευσε τα δημοσιεύματα για αποχώρηση του Μπόας από την ομάδα. Το μόνο που ήθελε ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ήταν να παρακολουθήσει την προπόνηση, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της αγγλικής ομάδας.

" Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έφθασε στο προπονητικό κέντρο το περασμένο Σάββατο για να παρακολουθήσει την προπόνηση. Συζήτησε με τον προπονητή για τα αγωνιστικά θέματα, κάτι το οποίο είναι πολύ φυσιολογικό".

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας απάντησε ανάλογα στα δημοσιεύματα αναφέροντας ότι η συζήτηση με τον Ρώσο πολυεκατομμυριούχο κινήθηκε σε αγωνιστικά πλαίσια.

" Μιλήσαμε για την προετοιμασία της ομάδας απέναντι στην Μάντσεστερ. Ο Αμπράμοβιτς ενδιαφέρεται πάντα για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας. Είναι καλό για τους παίκτες να αισθάνονται την παρουσία του. Αγγίξαμε έστω και λίγο το πρότζεκτ για τη νέα σεζόν. Η αύρα του είναι πάντα παρούσα ".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ