ΤΣΕΛΣΙ

Αζάρ: "Θα φοβάμαι τον Μουρίνιο..."

Αζάρ: "Θα φοβάμαι τον Μουρίνιο..."

Ο Εντέν Αζάρ παραδέχτηκε πως θα είναι φοβισμένος στην πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο ενώ έθεσε ως προσωπικό στόχο για τη νέα σεζόν τα... 60 γκολ.

"Είναι ένας μυστηριώδης τεχνικός, το όνομα του οποίου συζητείται πάντα. Ίσως στην πρώτη προπόνηση να είμαι λίγο φοβισμένος. Εξάλλου, είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο", τόνισε ο 22χρονος άσος της Τσέλσι, για να προσθέσει αναφορικά με τον "special one":

"Είναι όμως ένας άνθρωπος με δύο χέρια και δύο πόδια, οπότε θα έχω μία φυσιολογική σχέση μαζί του, όπως είχα και με τους προηγούμενους προπονητές μου. Θα είναι ευχαρίστηση να έχω έναν τέτοιο προπονητή, ειδικά από τη στιγμή που όλοι λένε θα με βοηθήσει".

Όσο για τους στόχους του τη νέα σεζόν, ο υποψήφιος για κορυφαίος παίκτης της σεζόν που πέρασε στην Premier League, έθεσε ψηλά τον πήχη:

"Κάθε χρόνο βελτιώνομαι και γίνομαι ολοένα και καλύτερος αλλά θέλω να γίνω πιο αποτελεσματικός. Το όνειρό μου είναι να πετύχω 50 ή 60 γκολ, όπως οι Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έδειξαν ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατό, οπότε ίσως να κάνω και εγώ το ίδιο. Είχα πολλές ασίστ πέρυσι και μερικά γκολ, όμως το πρόβλημα είναι πως επιλέγω συνήθως την όμορφη λύση και ντριμπλάρω με τη μπάλα ενώ αν έκανα κάτι διαφορετικό ίσως να έκανα περισσότερη ζημιά στους αντιπάλους.

Κάποιες φορές μου λείπει το δολοφονικό ένστικτο αλλά έχω την πρόθεση να το αλλάξω αυτό. Χρειάζεται να κάνω περισσότερα σουτ από το να ψάχνω να κάτι όμορφο, και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσω να κάνω τη νέα σεζόν".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ