ΜΠΑΓΕΡΝ

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Ρόμπεν

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Ρόμπεν

Ο Άριεν Ρόμπεν δεν θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν εξαιτίας του τραυματισμού του στον αγώνα με την Ντόρτμουντ. Αμφίβολος με Μπαρτσελόνα και ο Λεβαντόφσκι.

Ο Άριεν Ρόμπεν τραυματίστηκε σοβαρά στον ημιτελικό κυπέλλου Γερμανίας με την Ντόρτμουντ και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στα ημιτελικά του Champions League με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ρόμπεν μπήκε ως αλλαγή στο 68' του αγώνα καθώς προέρχονταν από τραυματισμό στην θέση του Τιάγκο Αλκάνταρα, που επίσης βγήκε από τον αγώνα λόγω τραυματισμού.

Δεκαπέντε λεπτά μετά την είσοδο του, ο Ρόμπεν έπεσε στο γήπεδο κρατώντας το πόδι χωρίς να μπορεί να κουνηθεί. Ο Γκουαρδιόλα κατάλαβε αμέσως ότι έπρεπε να τον κάνει αλλαγή. Ο Ρόμπεν έφυγε από το γήπεδο με πατερίτσες.

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Ρόμπεν

Το ιατρικό τιμ των Βαυαρών επιβεβαίωσε τον μυικό τραυματισμό του Ρόμπεν στην αριστερή κνήμη γεγονός που τον αναγκάζει να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι το τέλος της σεζόν.

Με την Ντόρτμουντ τραυματίστηκε και ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος είναι αμφίβολος για το ματς με την Μπαρτσελόνα την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Πολωνός τραυματίστηκε στην διάρκεια της παράτασης και συνέχισε μέχρι το τέλος του αγώνα καθώς ο Γκουαρδιόλα είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ