ΜΠΑΓΕΡΝ

Την ευλογία του Πάπα ζήτησε η Μπάγερν

Την ευλογία του Πάπα ζήτησε η Μπάγερν

Ο Πάπας Φραγκίσκος δέχθηκε την αποστολή της Μπάγερν Μονάχου. Δωρεά 1.000.000 ευρώ από τους Βαυαρούς προς την Καθολική εκκλησία.

Η Μπάγερν Μονάχου παρέμεινε το πρωί της Τετάρτης (22/10) στη Ρώμη μετά το θρίαμβο της με 7-1 επί της Ρόμα στο "Ολίμπικο". Οι Βαυαροί επισκέφθηκαν το Βατικανό και έγιναν δεκτοί από τον Πάπα Φραγκίσκο.

Του έκαναν δώρο μια φανέλα του συλλόγου με το Νο1 και κυρίως έκαναν μια δωρεά 1.000.000 ευρώ. Χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων σε ένα φιλικό αγώνα που θα διοργανωθεί για αυτό το σκοπό..

Ο Πάπας, φανατικός ποδοσφαιρόφιλος, συνεχάρη τους παίκτες της Μπάγερν για την εμφάνιση τους, λέγοντας πως "έ παιξαν ένα όμορφο παιχνίδι", αν και δεν έκρυψε την έκπληξη του για το τελικό αποτέλεσμα. Τόνισε πως θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για " να βοηθήσουμε ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από το αν πιστεύουν ή όχι".

Την ευλογία του Πάπα ζήτησε η Μπάγερν

Σε συνομιλία με τον διευθύνοντα σύμβουλο του συλλόγου του Μονάχου, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε ο Πάπας αποκάλυψε πως τον είχε παρακολουθήσει με να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Δυτικής Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986 στο Μεξικό. Στον τελικό η Δυτική Γερμανία είχε γνωρίσει την ήττα από την Αργεντινή, τη χώρα από την οποία κατάγεται ο Πάπας.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ