ΜΠΑΓΕΡΝ

Ριμπερί: "Αξίζω τη Χρυσή Μπάλα"

Ριμπερί: "Αξίζω τη Χρυσή Μπάλα"

Την πεποίθηση του πως το 2013 ήταν ιδανική χρονιά για αυτόν και πως δικαιούται να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα, εξέφρασε ο Φρανκ Ριμπερί.

"Πριν ήμουν ένας καλός παίκτης, τώρα είμαι ο καλύτερος", τόνισε σε συνέντευξή του στην γαλλική "L'Equipe" ο σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου, και πρόσθεσε:

"Ξέρω ότι διεκδικούν επίσης το βραβείο οι Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά είμαι πεπεισμένος πως έχουν δίκιο οι συμνπαίκτες μου όταν λένε πως αξίζω εγώ το τρόπαιο.

Η γυναίκα μου έχει ήδη ετοιμάσει τη θέση στο σαλόνι πάνω από το τζάκι για να τοποθετήσει το τρόπαιο. Το βραβείο του Κορυφαίου Παίκτη στην Ευρώπη με γέμισε με αυτοπεποίθηση".

Ο Γάλλος άσος μίλησε επίσης και για τη σχέση του με τον νέο τεχνικό της Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γουαρδιόλα: "Με ήθελε από τότε που ήταν στη Μπαρτσελόνα. Συμφωνήσαμε κατευθείαν με το τι ήταν αυτό που ήθελε από μένα.

Ριμπερί: "Αξίζω τη Χρυσή Μπάλα"

Μου δίνει μεγάλη ελευθερία. Μαθαίνεις μαζί του κάθε μέρα. Δεν είναι εδώ για να αντιγράψει τη Μπαρτσελόνα. Ξέρει πως η Μπάγερν είναι ένας διαφορετικός σύλλογος.

Είναι ένας καλός αλλά και απαιτητικός προπονητής. Όταν μιλάει, ξέρεις ποιος είναι το αφεντικό. Αν θέλω ακόμα να τελειώσω την καριέρα μου στη Μπάγερν και μετά να ζήσω στο Μόναχο; Ναι, περισσότερο από ποτέ".

Υπενθυμίζεται πως ο 30χρονος άσος των "τρικολόρ" αγωνίζεται από το 2006 στη Μπάγερν, με την περασμένη σεζόν να είναι και η καλύτερή του στους Βαυαρούς κατακτώντας Τσάμπιονς Λιγκ και νταμπλ στη Γερμανία (τρεμπλ).

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ