ΜΠΑΓΕΡΝ

Πελέ: "Έχει δρόμο για την κορυφή η Μπάγερν"

ZURICH, SWITZERLAND - JANUARY 09:  Pele during the red carpet arrivals for the FIFA Ballon d'Or Gala 2011 on January 9, 2012 in Zurich, Switzerland.  (Photo by Scott Heavey/Getty Images)
ZURICH, SWITZERLAND - JANUARY 09: Pele during the red carpet arrivals for the FIFA Ballon d'Or Gala 2011 on January 9, 2012 in Zurich, Switzerland. (Photo by Scott Heavey/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Πελέ δήλωσε πως η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι ακόμα η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη παρόλο που κατέκτησε το Champions League. Διαβάστε πώς το εξηγεί.

Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου να σάρωσε φέτος κατακτώντας το τρεμπλ, κάτι που έχουν κάνει μόνο άλλες έξι ομάδες στο παρελθόν, όμως, ο Πελέ δε θεωρεί πως οι Βαυαροί είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.

Ο Βραζιλιάνος πιστεύει πως η επιτυχία τους πρέπει να έχει και συνέχεια προκειμένου να πάρουν αυτόν τον τίτλο, όπως για παράδειγμα η Μπαρτσελόνα των τελευταίων ετών, η οποία είχε διάρκεια.

"Όταν έχεις πάρει το Champions League δε σημαίνει ότι είσαι και η καλύτερη ομάδα στη Ευρώπη. Η Μπάγερν θα πρέπει να έχει πολλές επιτυχίες ακόμα για να γίνει η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, μιλάμε για τέσσερα με πέντε χρόνια. Η Μπαρτσελόνα το έκανε πρόσφατα, η Σάντος στην εποχή μου, όπως και οι Μπενφίκα, Άγιαξ, Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης στη δική τους χρυσή εποχή.

Η Μπάγερν Μονάχου απέχει πολύ ακόμα από μία χρυσή εποχή. Ίσως έχουν επιτυχίες με τον Πεπ Γουαρδιόλα, ο οποίος κυριάρχησε όσο ήταν στην Μπαρτσελόνα" είπε ο Πελέ στην "Bild"

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ