ΜΠΑΓΕΡΝ

"Ο κώλος του Κλοπ θα καταλήξει στο μουσείο της Μπάγερν"!

"Ο κώλος του Κλοπ θα καταλήξει στο μουσείο της Μπάγερν"!

Λίγο πριν τους ημιτελικούς του CL ξέσπασε πόλεμος δηλώσεων μεταξύ Μπάγερν και Ντόρτμουντ! Διαβάστε για τη δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ η οποία έκανε "πυρ και μανία" τον αντιπρόεδρο των Βαυαρών, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

"Στοιχηματίζω τον κώλο μου ότι οι άνθρωποι της Μπάγερν θα καλέσουν τον Γουαρδιόλα και θα ζητήσουν τη βοήθειά του", ήταν η ατάκα του Γιούργκεν Κλοπ μόλις έμαθε το αποτέλεσμα της κλήρωσης των ημιτελικών του Champions League, το οποίο έφερε τους Βαυαρούς αντιμετώπους με τη Μπαρτσελόνα.

Η συγκεκριμένη αυτή φράση προκάλεσε -όπως ήταν αναμενόμενο- αντιδράσεις στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Γερμανίας, με τον Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε να απαντάει με άκρως δυναμικό τρόπο.

"Ο κώλος του Κλοπ θα καταλήξει στο μουσειό της Μπάγερν. Δεν θα ρωτήσουμε τίποτα τον Γουαρδιόλα ενόψει της Μπαρτσελόνα", δήλωσε αρχικά ο αντιπρόεδρος των τετράκις πρωταθλητών Ευρώπης, για να προσθέσει:

"Θα ήταν προτιμότερο για τον Κλοπ να στοιχηματίσει τα μαλλιά του, στα οποία έχει κάνει μεταμόσχευση, που είναι ευκολότερο για αυτόν να τα κουβαλήσει...".

"Ο κώλος του Κλοπ θα καταλήξει στο μουσείο της Μπάγερν"!

Ο Γιούργκεν Κλοπ μαζί με τον Νουρί Σαχίν

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ