ΜΠΑΓΕΡΝ

Νέτσερ: "Καλύτερη από ποτέ η Μπάγερν"

Νέτσερ: "Καλύτερη από ποτέ η Μπάγερν"

Ο πρώην παίκτης των Γκλάντμπαχ και Ρεάλ Μαδρίτης, Γκίντερ Νέτσερ, δήλωσε πως ουδέποτε στο παρελθόν είχε η Μπάγερν Μονάχου τόσο καλό υλικό και τέτοιο προπονητή.

Μπορεί η περσινή να ήταν η καλύτερη σεζόν στην ιστορία της Μπάγερν Μονάχου, όμως περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν.

Ο Γκίντερ Νέτσερ, μάλιστα, είναι πεπεισμένος πως οι Βαυαροί μπορούν να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι, όπως δήλωσε στην "Bild".

"Η Ντόρτμουντ είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος, αλλά δε νομίζω πως κάποιος άλλος μπορεί να τους κοντράρει. Η Μπάγερν ποτέ στην ιστορία της δεν είχε τόσες επιλογές και τέτοιο προπονητή. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να πετύχουν. Επομένως, βλέπω την Μπάγερν να επικρατεί φέτος.

Δεν υπάρχουν αμφιβολίες για τον Γουαρδιόλα. Οι παίκτες θα πρέπει να προσαρμοστούν και να ανταποκριθούν σε όσα τους ζητάει, κάτι πολύπλοκο. Ο Γουαρδιόλα θα τους ζητήσει πράγματα που ίσως να μην έχουν ξανακάνει ποτέ. Ο Γουαρδιόλα μερικές φορές κάνει κάποιες εκπλήξεις, έτσι είναι το στυλ του. Ωστόσο, στο τέλος το σύστημα θα πιάσει και θα χρησιμοποιήσει τους παίκτες ανάλογα με τις ικανότητές τους".

Ακόμη αναφέρθηκε στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: "Ο Λεβαντόφσκι είναι πάρα πολύ σημαντικός για τον σύλλογο και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Η Ντόρτμουντ θα πρέπει να τον πείσει. Παρόλα αυτά περιμένω να δείξει επαγγελματισμό και να μην ξεχνάει πως έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ. Θα πρέπει να αποδεχτεί την πραγματικότητα".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ