ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπεκενμπάουερ: "Θα χρησιμοποιήσει βρώμικα κόλπα η Μπαρτσελόνα"

Μπεκενμπάουερ: "Θα χρησιμοποιήσει βρώμικα κόλπα η Μπαρτσελόνα"

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ δήλωσε πως η Μπαρτσελόνα θα κάνει ό,τι μπορεί για να πάει στον τελικό του Champions League και πως θα χρησιμοποιήσει ακόμα κι αθέμιτα μέσα αν χρειαστεί.

Την άποψη πως η Μπαρτσελόνα θα κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να ανατρέψει το 4-0 του πρώτου αγώνα και να βρεθεί στον τελικό του Champions League εξέφρασε ο Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Η Μπάγερν Μονάχου μετά το παιχνίδι του πρώτου αγώνα θεωρείται το ακλόνητο φαβορί, όμως, ο πρώην παίκτης και άνθρωπος σύμβολο των Βαυαρών ξεκαθάρισε μέσω της "Bild" πως οι Καταλανοί μόνο αμαχητί δε θα πέσουν.

"Η Μπαρτσελόνα θα χρησιμοποιήσει κάθε κόλπο που υπάρχει για να βγάλει εκτός ισορροπίας την Μπάγερν. Δε θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και μεθόδους ενάντια στους κανονισμούς αλλά και νόμιμα τρικ. Θα παλέψουν" είπε και προσέθεσε:

"Η Μπάρτσα δε θα τα παρατήσει. Θα δώσει τα πάντα προκειμένου να το ανατρέψει. Θα προσπαθήσουν να προβοκάρουν την Μπάγερν και να χρησιμοποιήσουν βρώμικα κόλπα αν χρειαστεί. Πιθανότατα η Μπάρτσα θα προκαλέσει σε φυσικές μονομαχίες τους παίκτες της Μπάγερν. Εκείνοι θα πρέπει να αποφύγουν τις προσωπικές μονομαχίες".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ