ΜΠΑΓΕΡΝ

"Λυπάμαι που φεύγω το καλοκαίρι"

"Λυπάμαι που φεύγω το καλοκαίρι"

Ο Λουίς Φαν Χάαλ ξεκαθάρισε την παραμονή της ρεβάνς με Ίντερ οτι θα φύγει το καλοκαίρι από τη Μπάγερν, ακόμα και αν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με τους Βαυαρούς. Λεονάρντο: "Θα παίξουμε με πάθος και αυτοπεποίθηση"

Η Μπάγερν είναι σπουδαίος σύλλογος, ίσως ο πιο οργανωμένος στον κόσμο. Οποιοσδήποτε προπονητής θα επιθυμούσε να εργαστεί εδώ, και από τη στιγμη που η σχέση μου με τους παίκτες είναι πολυ καλή, είμαι λίγο στενοχωρημένος που θα φυγω το καλοκαίρι.

Εάν κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ θα γιορτάσουμε, αλλά μετά οι δρόμοι μας θα χωρίσουν επειδή έχουμε διαφορετικές ιδέες για το μέλλον. Μετά εγώ θα ξεκουραστώ και η Μπάγερν θα συνεχίσει με άλλον προπονητή.

Ο σύλλογος είναι πιο σημαντικός από τον Φαν Χάαλ και θα πρέπει να παράγει θέαμα για τους οπαδούς. Εμείς σκεφτόμαστε το μέλλον και όχι το παρελθόν", τόνισε σχετικά με το θέμα της επικείμενης αποχώρησής του ο Ολλανδός τεχνικός, για να συμπληρώσει:

"Ο Μπεκενμπάουερ είπε ότι ήθελε να παραμείνω; Με ευχαριστούν τα λόγια του, αλλα δεν αποτελεί πια μέρος της Μπάγερν. Έχω μιλήσει με τους διοικούντες και πήραμε μία απόφαση από την οποία δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω".

Όσον αφορά δε στην κρίσιμη ρεβάνς με την Ίντερ, που θα χαρίσει σε μία από τις δύο ομάδες την πρόκριση για τους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ, επεσήμανε:

"Κάναμε ένα καλο παιχνίδι με το Αμβουργο το Σάββατο (σ.σ νίκη με 6-0) και ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, γεγονός που μας ξαναέδωσε αυτοπεποίθηση. Η Ίντερ είναι όμως ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Στο Σαν Σίρο, η Ίντερ έπαιξε με τον ίδιο τρόπο όπως και στον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Κατά τη γνώμη μου, ήμασταν η καλύτερη ομάδα και στα δύο παιχνίδια: σε ένα ομως νικήσαμε και σε ένα χάσαμε.

Στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει πάντα είναι ποιός βάζει τα γκολ. Οι παίκτες μου θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι, ιδιαίτερα στα πρώτα λεπτά".

Πίστη για την ανατροπή από Λεονάρντο

Στον αντίποδα, ο Λεονάρντο υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει πίστη για την πρόκριση παρά το 0-1 του πρώτου αγώνα, και τόνισε ότι τα ματς αυτά αποτελούν έξτρα κίνητρο για τους παίκτες του.

"Η Μπάγερν περνάει με 0-0, δεν νομίζω όμως ότι θα τελειώσει το ματς με αυτό το αποτέλεσμα. Δεν νομίζω ότι κάποια ομάδα έχει πλεονέκτημα και εμείς έχουμε ξεκάθαρη στρατηγική.

Δεν θα υποσχεθώ και δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα, όμως θα παίξουμε με αυτοπεποιθηση, πάθος και θεληση.

Ξέρω ότι θα πρέπει να είμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση αύριο (σ.σ Τρίτη) αλλα βλέπω τους παίκτες γεμάτους κίνητρα.

Είναι προνόμιο για τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τέτοια ματς. Αυτά τα παιχνίδια έχουν την αίσθηση του τελικού".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ