ΜΠΑΓΕΡΝ

Λιγόψυχος ο Ρόμπεν, παλικάρι ο Νόιερ!

Players of Bayern Munich lay on the pitch after the UEFA Champions League final football match between FC Bayern Muenchen and Chelsea FC on May 19, 2012 at the Fussball Arena stadium in Munich. AFP PHOTO / JOHN MACDOUGALLJOHN MACDOUGALL/AFP/GettyImages
Players of Bayern Munich lay on the pitch after the UEFA Champions League final football match between FC Bayern Muenchen and Chelsea FC on May 19, 2012 at the Fussball Arena stadium in Munich. AFP PHOTO / JOHN MACDOUGALLJOHN MACDOUGALL/AFP/GettyImages AFP/GETTY IMAGES

Διαβάστε το τί συνέβη στις τάξεις της Μπάγερν λίγο πριν την εκτέλεση των πέναλτι με την Τσέλσι. Σε ...απόγνωση ο Γιουπ Χάινκες!

Αποκαλυπτική η Billd για τη ψυχολογία ορισμένων ποδοσφαιριστών της Μπάγερν λίγο πριν την εκτέλεση των πέναλτι με την Τσέλσι. Ο Άριεν Ρόμπεν ζήτησε από τον Χάινκες να μην εκτελέσει καθώς κατά τη διάρκεια της παράτασης νικήθηκε από τον Τσεχ από τα 11 βήματα.

Μάλιστα ο Ολλανδός ζήτησε να τον καλύψει ο Μάριο Γκόμεθ ο οποίος ανέλαβε ένα από τα πέντε πέναλτι σημαδεύοντας σωστά.

Ωστόσο δεν ήταν μόνο ο Ρόμπεν που αρνήθηκε να αναλάβει την ευθύνη. "Κάποιοι παίκτες δεν ήθελαν να εκτελέσουν πέναλτι και δεν μπορούσα να τους υποχρεώσω να το κάνουν", δήλωσε ο τεχνικός των Βαυαρών χωρίς να τους κατονομάσει.

Ο Χάινκες μάλιστα βρέθηκε σε απόγνωση αφού είχαν γίνει αλλαγή δύο βασικοί του εκτελεστές. Αρχικά έβγαλε τον Μίλερ στο 87' και πέρασε τον Βαν Μπάουτεν με στόχο να κρατήσει το 1-0. Και στην επόμενη φάση δέχθηκε την ισοφάριση!

Ενώ ο Ριμπερί τραυματίστηκε στη φάση του πέναλτι στην παράταση και αναγκαστικά πέρασε έξω για να μπει στη θέση του ο Όλιτς που αστόχησε σε ένα από τα δύο πέναλτι της Μπάγερν στην ομώνυμη διαδικασία.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρώτος παίκτης που ζήτησε να χτυπήσει πέναλτι ήταν ο Νόιερ ο οποίος "έγραψε" το 3-1 για να ακολουθήσουν τα δύο άστοχα της Μπάγερν και τα τρία εύστοχα της Τσέλσι.

Η Βild στο δημοσίευμα αναφέρει ότι πριν τον τελικό δεν έγινε έξτρα προπόνηση στις εκτελέσεις πέναλτι.

Και αυτό γιατί θεωρήθηκε από το τεχνικό επιτελείο πως μετά τις προκρίσεις στα πέναλτι απέναντι σε Γκλάντμπαχ και Ρεάλ Μαδρίτης, οι παίκτες της βαυαρικής ομάδας δεν χρειάζονταν εξάσκηση...

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ