ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν Μονάχου έπιασε το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα

Η Μπάγερν Μονάχου έπιασε το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα

Τρένο πηγαίνει η Μπάγερν Μονάχου τους τελευταίους μήνες στο Champions League ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των σερί νικών της διοργάνωσης. Διαβάστε πόσες συνεχόμενες νίκες έχουν οι Βαυαροί και ποιο ήταν ως τώρα το ρεκόρ.

Εντυπωσιακή είναι η Μπάγερν Μονάχου, η οποία τους τελευταίους μήνες βρίσκει τον δρόμο προς τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια του Champions League ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης όχι μόνο ολοκλήρωσαν θεαματικά την περσινή τους πορεία έχοντας μόνο νίκες σε από προημιτελικά και μετά, αλλά συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς.

Το βράδυ της Τρίτης νίκησαν τη Βικτόρια Πλζεν και στην Τσεχία και έπιασαν έτσι τις εννιά νίκες σερί στη διοργάνωση, επίδοση με την οποία ισοφάρισε το ρεκόρ της διοργάνωσης.

Ως τώρα η μόνη ομάδα που το είχε καταφέρει αυτό ήταν η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί, πάντως, δεν κάνει αυτό το ρεκόρ επί Πεπ Γουαρδιόλα, όταν κατάφεραν να πανηγυρίσουν δύο Champions League, αλλά τη χρονιά 2002-03. Τότε άρχισαν τη διοργάνωση με εννιά νίκες σερί (σ.σ. υπήρχαν ακόμα όμιλοι στους "16"), αλλά αποκλείστηκαν στα προημιτελικά από τη Γιουβέντους.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αυτό που έχει καταφέρει η Μπάγερν Μονάχου είναι πολύ πιο δύσκολο, αφού έχτισε αυτό το σερί από την περσινή σεζόν παίζοντας με αντιπάλους τις Γουβέντους, Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ, ενώ και φέτος νίκησε -μεταξύ άλλων- εκτός έδρας τη Μάντσεστερ Σίτι. Τέλος, για να κάνει δικό της το ρεκόρ η Μπάγερν θα πρέπει νικήσει στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ την επόμενη αγωνιστική.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ