ΜΠΑΓΕΡΝ

Η τεράστια ευκαιρία του Ροντρίγκες από το μισό μέτρο

Real Madrid's Marcelo, center left, and Bayern's Thomas Mueller challenge for the ball watched by Real Madrid's goalkeeper Keylor Navas, left, and Bayern's James during the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 1, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Marcelo, center left, and Bayern's Thomas Mueller challenge for the ball watched by Real Madrid's goalkeeper Keylor Navas, left, and Bayern's James during the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 1, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Χάμες Ροντρίγκες θα μπορούσε να είχε φέρει τα πάνω κάτω στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπάγερν, ωστόσο "κατόρθωσε" να αστοχήσει σε κενή εστία από το μισό μέτρο.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχασε την ευκαιρία του... Champions League για φέτος, αφού αστόχησε σε σουτ προ κενής εστίας από το μισό μέτρο, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Με το σκορ στο 1-1 και τους Βαυαρούς να πιέζουν αφόρητα, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι βγήκε σε καλή θέση από αριστερά στο 34' και σούταρε χαμηλά. Ο Κέιλορ Νάβας απέκρουσε, η μπάλα πήρε ύψος και ο Τόμας Μίλερ πήρε την κεφαλιά. Ο Μαρσέλο έβαλε την κόντρα και η μπάλα στρώθηκε στον Ροντρίγκες, δανεικό από τους "μερένγκες" για δύο χρόνια με την Μπάγερν να ασκεί το δικαίωμα αγοράς.

Ο Κολομβιανός αιφνιδιάστηκε κι έβαλε λάθος το πόδι του, με συνέπεια να σουτάρει με το εξωτερικό σε κενή εστία από πολύ κοντινή απόσταση και να αστοχήσει.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ