ΜΠΑΓΕΡΝ

Γκουαρντιόλα: "Θα έχουν χημεία Μέσι - Νεϊμάρ"

Γκουαρντιόλα: "Θα έχουν χημεία Μέσι - Νεϊμάρ"

Ο νέος τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρντιόλα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, για τη Μπαρτσελόνα, για τη σχέση Μέσι-Νεϊμάρ, την εθνική Ισπανίας, αλλά και την Μπάγερν που ετοιμάζει.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, μίλησε για τις πρώτες του μέρες ως τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης. Άπαντες στο γερμανικό σύλλογο, πιστεύουν πολύ πως με τον Ισπανό τεχνικό, η Μπάγερν μπορεί να καταφέρει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα φέτος.

Ο Γκουαρντιόλα, πέρα από την ομάδα του, σχολίασε και τη φετινή Μπαρτσελόνα, τη σχέση που πιστεύει θα έχουν Μέσι και Νεϊμάρ, αλλά και την εθνική Ισπανίας. "Νίκες και μόνο νίκες", ήταν το μήνυμα του προπονητή της Μπάγερν προς τους δημοσιογράφους.

Όσο αφορά τη Μπαρτσελόνα, ο Iσπανός τεχνικός είπε: "Η Μπαρτσελόνα έχει κάνει 100 βήματα μπροστά, το μοντέλο του Κρόιφ για τις ακαδημίες, έχει τεράστια επιτυχία και βγαίνουν συνεχώς μεγάλα ταλέντα".

Σε ερώτηση για το αν τελικά μπορούν να συνεργαστούν μαζί Μέσι και Νεϊμάρ, ο προπονητής των Βαυαρών φάνηκε σίγουρος: "Αν θα συνεργάζονται Μέσι και Νεϊμάρ; Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου μαζί μ' έναν εξίσου πολύ μεγάλο παίκτη; Νομίζω θα έχουν πολύ καλή χημεία και θα συνεργάζονται άψογα".

Επίσης πολύ θετική ήταν και η γνώμη του για την εθνική Ισπανίας: "H Ισπανία ηττήθηκε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει κι αυτό. Είναι φυσιολογικό. Οι νέοι παίκτες της όμως, έχουν δέσει πολύ καλά με τους παλαιότερους με αποτέλεσμα το σύνολο της Ισπανίας να αφήνει πολλές ελπίδες για ένα ακόμα περισσότερες επιτυχίες".

Για την Μπάγερν που χτίζει ο Γκουαρντιόλα, δήλωσε πως: "Κατ' αρχάς, δοκιμάζω πολλούς παίκτες σε πολλές διαφορετικές θέσεις, μέχρι να αποφασίσω που θα παίζει ο καθένας". Χαρακτήρισε μάλιστα τον Άριεν Ρόμπεν ως "δώρο που τον έχει", ενώ τον Μάριο Γκόμες "πολύ μεγάλο παίκτη".

Αξίζει να σημειωθεί, πως στις 24 Ιουλίου η Μπάγερν Μονάχου, θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι, την πρώην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ