ΜΠΑΓΕΡΝ

Γκουαρδιόλα: "Να το βουλώσει ο Κελ"

Γκουαρδιόλα: "Να το βουλώσει ο Κελ"

Ο Κελ είπε πως η Μπάγερν θα πρέπει να κάνει προπόνηση στα πέναλτι, με τον Γκουαρδιόλα να απαντά πως όταν κάποιος είναι 35 βαθμούς πίσω θα πρέπει να... το βουλώνει!

Η Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα απέκλεισε στον ημιτελικό του κυπέλλου την Μπάγερν στην διαδικασία των πέναλτι, με τους Βαυαρούς να μην σκοράρουν σε καμία από τις 4 εκτελέσεις τους.

Ο Σεμπάστιαν Κελ είπε να κάνει ένα αστειάκι πάνω στην χαρά του, έτσι δήλωσε πως η ομάδα του Μονάχου θα πρέπει να κάνει λίγη προπόνηση στα πέναλτι.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν γέλασε καθόλου και η απάντησή του στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής ήταν ανάλογη: "Αυτή είναι η συμβουλή μου προς τον Σεμπάστιαν Κελ: Αν είναι πίσω 35 βαθμούς στο πρωτάθλημα, είναι καλύτερο να το βουλώνεις"!

"Έχουμε χρόνο για προπόνηση τώρα, καθώς ήδη έχουμε εξασφαλίσει το πρωτάθλημα. Δεν κατηγόρησα κανέναν όταν χάσαμε από την Ντόρτμουντ, αν και αυτήν την φορά είχα δύο λόγους να πω κάτι (πχ το χέρι που δόθηκε πέναλτι) . Όμως έδωσα συγχαρητήρια στον Κλοπ για την πρόκριση στον τελικό. Ποτέ δεν γελώ με κανέναν, ακόμη και όταν κερδίζουμε".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ