ΜΠΑΓΕΡΝ

Γκέτσε: "Χρειάζεται να παίζω"

Γκέτσε: "Χρειάζεται να παίζω"

Να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής χρειάζεται ο Μάριο Γκέτσε προκειμένου να βρει ρυθμό, αφού ακόμα είναι ανέτοιμος όπως παραδέχτηκε.

Αποτέλεσε την ακριβότερη καλοκαιρινή μεταγραφή της Μπάγερν Μονάχου και μία εξ αυτών που κέντρισε το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων λόγω και της αντιπαλότητας που υπάρχει τα τελευταία χρόνια μεταξύ των Βαυαρών και της Ντόρτμουντ.

Ως τώρα, όμως, ο Μάριο Γκέτσε, δεν έχει βρει τα πατήματά του λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Ο Γερμανός έχει αγωνιστεί τρεις φορές στο πρωτάθλημα και σε κανένα παιχνίδι δεν έχει καταφέρει να βγάλει 90λεπτο.

Ο ίδιος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και τόνισε πως για να μπορέσει να βρει ρυθμό θα πρέπει να παίζει περισσότερο: "Φυσικά και δεν είμαι στο 100% ακόμα. Ωστόσο, είναι θέμα χρόνου. Απλώς χρειάζεται να παίζω και να παίρνω παιχνίδια. Νομίζω πως θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Τα υπόλοιπα απλώς θα πάρουν τον δρόμο τους".

Ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στη νίκη της Γερμανίας επί της Σουηδίας και επί του θέματος σχολίασε: "Ήταν σημαντικό που έπαιξα μετά από τόσο καιρό. Δεν είμαι σε θέση να αγωνίζομαι σταθερά τους τελευταίους πέντε μήνες, επομένως, είναι καλό που επέστρεψα στους αγωνιστικούς χώρους".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ