ΜΠΑΓΕΡΝ

Φεύγει ο Κραφτ

Φεύγει ο Κραφτ

Παρελθόν από το δυναμικό της Μπάγερν Μονάχου θα αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Τόμας Κραφτ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου.

"Ο κατανοητός στόχος του Τόμας Κραφτ είναι να είναι το Νο 1", δήλωσε για τον νεαρό τερματοφύλακα ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Κρίστιαν Νέρλινγκερ, στην ιστοσελίδα του συλλόγου και συμπλήρωσε: "Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να του εγγυηθούμε".

Στις αρχές της σεζόν ο τότε τεχνικός της Μπάγερν, Λουίς Φαν Γκάαλ, είχε δώσει φανέλα βασικού στον 22άχρονο Κραφτ και αρνείτο να αλλάξει την απόφασή του αυτή, παρότι εξέχουσες προσωπικότητες του συλλόγου εξέφραζαν την ανησυχία τους για τη συγκεκριμένη επιλογή.

"Ο Φαν Γκάαλ δεν άκουσε την συμβουλή μας. Αυτή έχει προκαλέσει σημαντική αναταραχή σε ολόκληρη την άμυνα" δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, ύστερα από την αποπομπή του Ολλανδού προπονητή, ο οποίος, από την πλευρά του, είχε πλέξει το εγκώμιο του Κραφτ μετά την νίκη 1-0 επί της Ίντερ στο Μιλάνο για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τον Φαν Γκάαλ διαδέχθηκε προσωρινά στο "τιμόνι" της ομάδας ο Άντριες Γιόνκερ, ο οποίος επανέφερε στο αρχικό σχήμα τον 36χρονο Γιόργκ Μπουτ, που ανανέωσε γι΄ ακόμη ένα χρόνο τη συνεργασία του με τους Βαυαρούς και θα είναι ο αναπληρωματικός του Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα το καλοκαίρι, προερχόμενος από τη Σάλκε.

Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, δήλωσε ότι ο Γιουπ Χάινκες, ο οποίος αναλαμβάνει από το καλοκαίρι τα ηνία της ομάδας, ήθελε να παραμείνει ο Μπουτ. " Ο Γιόργκ Μπουτ είναι ένας πρώτης τάξης τερματοφύλακας" τόνισε χαρακτηριστικά ο "Κάλε" και κατέληξε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που μένει εδώ γι΄ ακόμη έναν χρόνο".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ