ΜΠΑΓΕΡΝ

"Απειλεί" τους κατόχους διαρκείας η Μπάγερν

"Απειλεί" τους κατόχους διαρκείας η Μπάγερν
© EPA

Η Μπάγερν Μονάχου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους κατόχους διαρκείας πως αν δεν εμφανίζονται στα ματς της τότε θα χάσουν το δικαίωμα να ανανεώσουν τη νέα σεζόν. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Είσαι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της Μπάγερν Μονάχου αλλά όχι και τόσο πιστός οπαδών των αγώνων της στην "Allianz Arena"; Ε, τότε έχεις πρόβλημα. Αυτό "λέει" ουσιαστικά η πρωταθλήτρια Γερμανίας και Ευρώπης στους οπαδούς της, η οποία στην προσπάθειά της να κάνει ακόμα πιο ζεστό το κλίμα στο σπίτι του Πεπ Γουαρδιόλα και των παικτών του αποφάσισε να πάρει σκληρά μέτρα για να περιορίσει τις... διαρροές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, η διοίκηση των Βαυρών έχει ήδη στείλει επιστολές στους κατόχους των διαρκείας (είναι γύρω στους 52.000 αυτοί) εξηγώντας τους πως όποιος παρακολουθήσει φέτος λιγότερα από 8 παιχνίδια εντός έδρας, θα του αφαιρεθεί το δικαίωμα για εισιτήριο διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν!

"Υπάρχουν πάρα πολλά εισιτήρια διαρκείας που μένουν αχρησιμοποίητα. Θέλουμε να διατηρήσουμε την ζεστή ατμόσφαιρα στις κερκίδες", τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Μπάγερν.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ