ΜΠΑΓΕΡΝ

Ανανεώνει με την Μπάγερν ο Ριμπερί

Ανανεώνει με την Μπάγερν ο Ριμπερί

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας "Equipe", ο Φρανκ Ριμπερί ήρθε σε συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου για ανανέωση τη συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Κάτοικος Μονάχου μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα παραμείνει ο Φρανκ Ριμπερί. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες την Μπάγερν για επέκταση της συνεργασίας τους γι' ακόμα ένα χρόνο, όπως αποκάλυψε η " Equipe".

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας, ο Ριμπερί δεν πρόκειται να υποστεί κάποια μείωση στις ετήσιες αποδοχές του, καθώς αυτές θα παραμείνουν στα επίπεδα των 14.000.000 ευρώ ετησίως, χωρίς να υπολογίζεται η εφορία. Το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το 2017, ενώ η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται στις 25 Νοεμβρίου και θα συνδυαστεί με την επιστροφή του Ούλι Χένες στον προεδρικό θώκο των Βαυαρών.

Ο 33χρονος άσος βρίσκεται στο Μόναχο απ' το καλοκαίρι του 2007, μετρώντας 108 και 163 ασίστ σε 330 συμμετοχές. Παράλληλα, έχει κατακτήσει, μεταξύ άλλων, 6 πρωταθλήματα Γερμανίας, 5 DFB-Pokal, ένα Champions League, καθώς κι ένα ευρωπαϊκό Super Cup.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ