ΜΠΑΓΕΡΝ

Ανακοίνωσε Στάρκε η Μπάγερν

Ανακοίνωσε Στάρκε η Μπάγερν
Στάρκε

Την απόκτηση του Τομ Στάρκε ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου, στην οποία θα αγωνίζεται ο Γερμανός τερματοφύλακας για τα επόμενα τρία χρόνια. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Στην Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τομ Στάρκε.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα είναι δεύτερος τερματοφύλακας των Βαυαρών.

Ο Μάνουελ Νόιερ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της Μπάγερν, όμως, το γεγονός πως σταματάει ο Χανς Γιοργκ Μπουτ ανάγκασε την ομάδα του Γιουπ Χάινκες να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα. Εν τέλει, χτύπησε την πόρτα της Χόφενχαϊμ, συμφήνωσε μαζί της, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες, και ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Είναι ο καλύτερος σύλλογος στη Γερμανία και ανάμεσα στους τρεις καλύτερους του κόσμου. Είναι τιμή μου που με απέκτησε αυτός ο σύλλογος. Είμαι πολύ υπερήφανος και αισθάνομαι πως με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνεται πως έκανα πολύ καλές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια".

"Η καριέρα μου στη Χόφενχαϊμ έφτασε στο τέλος της και έπρεπε πρώτα να αναρωτηθώ αν είμαι έτοιμος να είμαι δεύτερη επιλογή. Ωστόσο, μίλησα με τον Κρίστιαν Νέρλιγνεκ και το ζήτημά μου διευθετήθηκε. Ήμουν αποφασισμένος να έρθω εδώ και χάρηκα που τα κατάφερα".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ