ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Υπογράφει ανανέωση ο Γκουρδιόλα

Υπογράφει ανανέωση ο Γκουρδιόλα

Την αποκάλυψη ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα υπογράψει μέσα στα επόμενα 24ωρα νέο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μπαρτσελόνα, έκανε η μαδριλένικη "As". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν θα κάθεται ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της μαδριλένικης εφημερίδας "As", η συμφωνία θα επισημοποιηθεί το αργότερο μέχρι το βράδυ της Τρίτης, με τις δύο πλευρές να θεωρούν πως αυτή η εβδομάδα είναι η κατάλληλη για να δοθεί τέλος σε ένα σίριαλ που έχει κρατήσει αρκετούς μήνες και το οποίο απασχολεί άπαντες στο στρατόπεδο των " μπλαουγκράνα ".

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχουν μεσοβδόμαδα ματς πρωταθλήματος, Κύπελλου ή ευρωπαϊκά, Γκουαρδιόλα και διοίκηση της Μπαρτσελόνα αποφάσισαν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, με την ιστοσελίδα να υποστηρίζει πως ο επιτυχημένος τεχνικός θα προχωρήσει σε επέκταση της συνεργασίας για έναν ακόμα χρόνο..

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο μέσο, ο Γκουαρδιόλα είχε καθυστερήσει να δώσει την απάντησή του στο σύλλογο για διάφορους λόγους.

Αυτοί ήταν τα προβλήματα υγείας του βοηθού του Τίτο Βιλανόβα, η ανησυχία της οικογένειάς του για την πολλή πίεση που έχει πέσει πάνω του, η φυσιολογική κούραση που υπάρχει μετά από τέσσερα έντονα χρόνια καθώς και η δυσκολία να συνεχίσει να έχει τα ίδια κίνητρα με τον εκπληκτικό απολογισμό 13 τροπαιών (από τα 16 που διεκδίκησε) από το 2008 και μετά.

Σύμφωνα τέλος με την "As", αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Γκουαρδιόλα να πει το "ναι" για πέμπτη σερί σεζόν στην τεχνική ηγεσία της αγαπημένης του ομάδας, ήταν η αντίδραση που έδειξε η Μπαρτσελόνα στα τελευταία παιχνίδια (μετά από μία περίοδο κρίσης) αλλά και οι εκδηλώσεις αγάπης που δέχτηκε από τους παίκτες του όλο αυτό το διάστημα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ