ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Χάνει τον τελικό του κυπέλλου ο Ντάνι Άλβες

Χάνει τον τελικό του κυπέλλου ο Ντάνι Άλβες
Άλβες

Χωρίς τον Ντάνι Άλβες θα αγωνιστεί στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας η Μπαρτσελόνα, αφού ο Βραζιλιάνος έσπασε την κλείδα του και θα μείνει εκτός για έξι με οκτώ εβδομάδες. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Εκτός του τελικού του κυπέλλου Ισπανίας τέθηκε και επίσημα ο Ντάνι Άλβες.

Ο Βραζιλιάνος έσπασε την κλείδα του κατά τη διάρκεια της χθεσινής (16/5) προπόνησης και την Πέμπτη (17/6) έγινε γνωστό το διάστημα της απουσίας του.

Οι γιατροί Ρικάρντ Προύμα και Κάρλες Τόρενς εγχείρησαν τον δεξιό οπισθοφύλακα της Μπάρτα και ενημέρωσαν πως ο Άλβες δε θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του για έξι με οκτώ εβδομάδες. Έτσι δεδομένα δε θα μπορεί να αγωνιστεί στον τελικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (25/5), ενώ ενδέχεται να χάσει και ένα μέρος από την προετοιμασία του συλλόγου.

Αυτή είναι άλλη μία απώλεια για την Μπαρτσελόνα, με τις επιλογές για την άμυνα να έχουν στερέψει. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον τραυματία Κάρλες Πουγιόλ, ούτε στον Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένος να παρατάξει άμυνα ανάγκης στην αναμέτρηση με τους Βάσκους.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ