ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βιλανόβα: "Τα 15 χειρότερα λεπτά μου ήταν στη Σεβίλλη"

Βιλανόβα: "Τα 15 χειρότερα λεπτά μου ήταν στη Σεβίλλη"

Ο Τίτο Βιλανόβα χαρακτήρισε σκληρή έδρα το "Σάντσεθ Πιθχουάν" όπου θα βρεθεί απόψε η Μπαρτσελόνα και αποκάλυψε ότι τα 15 χειρότερα λεπτά του στον πάγκο των "μπλαουγκράνα" ήταν κόντρα στη Σεβίλλη.

"Το ματς κόντρα στη Σεβίλλη θα είναι πολύ δύσκολο. Έχουν μπροστά τον Νεγκρέδο και τον Νάβας, ο οποίος πετάει στη δεξιά πτέρυγα και έχει αναπτύξει μία εκπληκτική συνεργασία με τον Σισίνιο.

Ο Μίτσελ κάνει σπουδαία δουλειά στις στημένες φάσεις, με τον Ράκιτιτς να αναλαμβάνει όλα τα χτυπήματα όντας σπεσιαλίστας", ξεκίνησε τις δηλώσεις του για το Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα ο Βιλανόβα, για να αποκαλύψει στη συνέχεια τον... εφιάλτη που έζησε μερικές σεζόν πριν σε αυτό το γήπεδο.

"Η Σεβίλλη δεν είναι εύκολο μέρος να περάσεις, εκεί είχα τα χειρότερα 15 λεπτά μου από τότε που βρέθηκα στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Προηγούμασταν 3-0 και σχεδόν επέστρεψαν στο σκορ για να μας νικήσουν (σ.σ είναι το ματς πρωταθλήματος της περιόδου 2009-2010 που βρήκε στους Καταλανούς να επικρατούν τελικά με 3-2).

Είναι σε καλή φόρμα, είναι μία από τις ομάδες που έχουν δεχτεί τα λιγότερα γκολ, μαζί μας εμάς, και τα πράγματα θα είναι δύσκολα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ